Αρθροσκόπηση ο Άντονι

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε το πρωί ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αστέρα, Άντονι καθώς κρίθηκε επιβεβλημένο, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε το πρωί ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αστέρα, Άντονι καθώς κρίθηκε επιβεβλημένο, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο. Ο αμυντικός μέσος της καισαριανιώτικης ομάδας υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, ώστε να «καθαρισθεί» το γόνατο του και από εκεί και πέρα να επιστρέψει σύντομα υγιέστατος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Ο προπονητής Νίκος Παντελής έκρινε σκόπιμο να γίνει τώρα η αρθροσκόπηση, καθώς ο Άντονι είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια που ακολουθούν με Λεβαδειακό και Θρασύβουλο.

Φυσικά, το διάστημα που μεσολαβεί και θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας θεωρείται ότι θα είναι αρκετό για να ξεπεράσει το πρόβλημα μετά την αποθεραπεία και να επιστρέψει.

Πλέον, ο Παντελής, πέρα από την δεδομένη απουσία του Άντονι, για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό, δεν μπορεί να υπολογίζει και στην παρουσία του επίσης τιμωρημένου από κάρτες Λουάμο. Αντίθετα, η επιστροφή του Χωριανόπουλου αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.