Κατηγορούμενος ο Κομπότης, όχι ο Λεβαδειακός!

Τα φοβερά και τα παράλογα συνεχίζονται στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα φοβερά και τα παράλογα συνεχίζονται στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η πειθαρχική επιτροπή της Football League κάλεσε σε απολογία τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννη Κομπότη κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία του τερματοφύλακα των Τρικάλων, Χρήστου Πουρή.

Το απίστευτο και όμως ελληνικό βέβαια είναι ότι δεν κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ Λεβαδειακός λες και ο πρόεδρος της ομάδας λειτουργούσε για προσωπική του υπόθεση και όφελος. Ο Λεβαδειακός σε περίπτωση που καταδικαζόταν θα υποβιβαζόταν από την κατηγορία πράγμα που το απέφυγε προς το παρών, ενώ ο Γιάννης Κομπότης κινδυνεύει  ακόμα και με δια παντός απαγόρευσης οποιασδήποτε ενασχόλησης αφορά το ποδόσφαιρο.

Πάντως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος είχε ασκήσει από την προηγούμενη εβδομάδα πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός για δωροδοκία και σε βάρος του προέδρου της, Γιάννη Κομπότη για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία. Για την πειθαρχική επιτροπή όμως αυτό δεν μετράει καθώς φαίνεται ότι δικάζει με δικούς της νόμους και κανονισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΑΕ:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE – FOOTBALL LEAGUE 2 κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη  17/02/2011 και ώρα 10:00 τις παρακάτω ΠΑΕ / ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:
Τον κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΜΠΟΤΗ, Πρόεδρο   Δ.Σ. της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στις 19-9-2010, για παραβάσεις που λεπτομερώς αναφέρονται στην συγκινοποιούμενη με αριθμ. πρωτοκ. 5419/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Ανδρέα Φάκου, οι οποίες παραβάσεις τιμωρούνται από τις παρατειθέμενες και στην παραπάνω πειθαρχική δίωξη διατάξεις των άρθρων 21 Α παρ. 1 εδ. α΄- γ΄ και παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα και του άρθρου 28 του ΚΑΠ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.