Ματσάρα στο Ελληνικό!

Εθνικός και Καλλιθέα διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στο Ελληνικό αλλά στο τέλος μόνο οι Πειραιώτες χάρηκαν μιας και επιβλήθηκαν 4-3 των φιλοξενούμενων

Εθνικός και Καλλιθέα διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στο Ελληνικό αλλά στο τέλος μόνο οι Πειραιώτες χάρηκαν μιας και επιβλήθηκαν 4-3 των φιλοξενούμενων, στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους. Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς και ανέβηκε στην κατάταξη, ενώ οι αντίπαλοί του παραμένουν στην τελευταία θέση και για μία ακόμη φορά έμειναν με τις καλές εντυπώσεις.

Το ματς ήταν χορταστικό στο πρώτο ημίωρο διάστημα στο οποίο σημειώθηκαν τέσσερα τέρματα! Μόλις στο 4′ ο Φοφανά συνδυάστηκε με τον Ολοντό και με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πειραιά.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν πολύ γρήγορα και αφού ισοφάρισαν στο 19′ με βολέ του Ντακόλ, έξι λεπτά αργότερα έφτασαν στο 2-1 με σουτ του Μουρατίδη, στον οποίο στρώθηκε η μπάλα μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια του Παστού να απομακρύνει με το κεφάλι.

Η απάντηση του Εθνικού ήρθε στο 27′ με ατομική ενέργεια και σουτ του Βασιλόγιαννη από πλάγια θέση, με το οποίο αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Τακίδη.

Το παιχνίδι βρισκόταν στην κόψη του ξυραφιού και στο 58′ ο Εθνικός πήρε ξανά προβάδισμα με πέναλτι που κέρδισε ο Φοφανά από το Παραρά και το οποίο αξιοποίησε ο Βασιλόγιαννης.

Με τον ίδιο τρόπο, όμως, ισοφάρισε στο 77′ η Καλλιθέα. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καραδήμου από τον Κοκκίνη και ο Μαρουκάκης νίκησε τον γκολκίπερ Σωτηρίου σημειώνοντας το 3-3.

Πάντως, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 85′ βρέθηκαν ξανά μπροστά με 4-3. Ο Παγώνης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Φοφανά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Εθνικός (Σάββας Παντελίδης): Σωτηρίου, Παστός (46′ Τσεμπερίδης), Σύρος, Παγώνης, Βασιλόγιαννης (76′ Καραχάλιος), Σιλιγαρδάκης, Ολοντό (64′ Κοκκίνης), Φοφανά, Ουαταρά, Γκράιμς, Ψιάνος.

Καλλιθέα (Λουκάς Καραδήμος): Τακίδης, Τζωρμπατζάκης, Κισκαμπάνης, Παραράς, Ζουμπουλάκης, Ντακόλ (64′ Μαρουκάκης), Καλτσάς, Τεγούσης, Μουρατίδης (71′ Ντιαλό), Παπαναστασίου, Καραδήμος (80′ Μασάδο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.