Σπουδαίο «διπλό» στη Ρόδο!

Ένα γκολ του Ιβάν Ρούσεφ από το 4' της αναμέτρησης αποδείχθηκε αρκετό για τον ΟΦΗ προκειμένου να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 σε βάρος του Διαγόρα

Ένα γκολ του Ιβάν Ρούσεφ από το 4′ της αναμέτρησης αποδείχθηκε αρκετό για τον ΟΦΗ προκειμένου να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 σε βάρος του Διαγόρα, που έχασε για πρώτη φορά στο γήπεδό του. Οι Κρητικοί πανηγύρισαν την τρίτη διαδοχική επιτυχία τους και πλέον φιγουράρουν στην τρίτη θέση της κατάταξη καθώς ξεπέρασαν τους Ροδίτες, ενώ η διαφορά τους από τον δεύτερο Παναιτωλικό παρέμεινε στους έξι πόντους.

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους αφού από πολύ νωρίς απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ με εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ, που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Ταμπάση. Πάντως, ο γκολκίπερ του Διαγόρα αγωνιζόταν με πρόβλημα στα μάτια, το οποίο τελικά δεν ξεπέρασε με συνέπεια να αντικατασταθεί από το 19′.

Ο Διαγόρας ήλεγχε το ματς στο μεγαλύτερο διάστημά του και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν σκληρό αφού υπήρξαν πολλές δυνατές μονομαχίες. Ο ΟΦΗ παίζοντας με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς κατάφερε να κρατήσει την πολύτιμη νίκη παρά το γεγονός ότι ο Διαγόρας πάλεψε ως το τέλος για να αποσπάσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Τέλος, σημειώνεται πως καταγράφηκαν και περιπτώσεις ρίψης αντικειμένων από οπαδούς του Διαγόρα, οι οποίοι στο τέλος της συνάντησης χειροκρότησαν τους παίκτες της ομάδας τους παρά την ήττα.

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τάμπασης (19′ Χειμωνέτος), Σκοναράς, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Ρέγιες (73′ Αγκιρίμπα), Σπάρταλης, Γκούτμαν, Γεωργίου, Προβατίδης, Πλάτανος, Ταραχούλσκι.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Χαριτωνίδης, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς (82′ Μπούρμπος), Κιάσσος (55′ Μπουλούτ), Ρούσεφ, Γιακούμπου (76′ Τάντιτς), Παπουλής, Καμπάνταης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.