Πορεία ανόδου για τη Νίκη Βόλου

Μετά από δύο αγωνιστικές που δεν κατάφερε να πετύχει νίκη, η Νίκη Βόλου επέστρεψε στα «τρίποντα» απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (2-1) στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 11η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου και πρώτο χωρίς τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο της.

Μετά από δύο αγωνιστικές που δεν κατάφερε να πετύχει νίκη, η Νίκη Βόλου επέστρεψε στα «τρίποντα» απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (2-1) στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 11η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου και πρώτο χωρίς τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο της.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι του κόουτς Χονδροδίνη, που αντικατέστησε τον πρώην τεχνικό των «μπλε», έφτασαν τους 23 βαθμούς και τις επτά νίκες στη Φούτμπολ Λιγκ, μένοντας στο -4 από την Κέρκυρα που πρωτοπορεί με 27 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, έμειναν στην τελευταία τριάδα του Βόρειου Ομίλου με 9 πόντους και έξι ήττες σε 11 ματς μέχρι στιγμής.

Η Νίκη έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 14΄ με τον Τζιώρα να έχει δοκάρι και να μην μπορεί ν΄ ανοίξει το σκορ, κάτι που πέτυχε, όμως, στο 41΄ ο Σεϊμάν με διαγώνιο σουτ. Ο Ισαάκ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 43΄ για το 2-0, με την Αναγέννηση να εκμεταλλεύεται την αστοχία της ομάδας της Μαγνησίας και να ισοφαρίζει στο 65΄ με τον Μοσχάκη. Το νικητήριο γκολ για τους Βολιώτες ήρθε στο 88΄, με τον Τζιώρα να δίνει στους «μπλε» το πολύτιμο «τρίποντο».

Για την 11η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου ο Φωστήρας επικράτησε του Πανηλειακού με 2-1, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναιγιάλειο με 1-0. Τα Ψαχνά επιβλήθηκαν με τέρμα του Μπακομήτρου από το 54΄, ενώ η ομάδα του Αιγίου ολοκλήρωσε το 90λεπτο με δέκα παίκτης λόγω της αποβολής του Αλεξαντρόβιτς στο 88΄. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ηρακλής Ψαχνών είναι 5ος στη βαθμολογία με 19 πόντους, με τον Παναιγιάλειο να υποχωρεί, με 13, στην 9η.

Τέλος, ο Φωστήρας κατάφερε να βρει δύο φορές δίχτυα μέσα σε 15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Κακαρά και Παναγιωτόπουλο να κάνουν το 1-1 και το 2-1 στο 67΄ και το 85΄ αντίστοιχα. Η ομάδα του Πύργου προηγήθηκε με τον Ανδρέα Σταματή στο 54΄, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμά της. Έμεινε, έτσι, ο Πανηλειακός 7ος με 15 πόντους, ενώ ο Φωστήρας ανέβηκε στους 13, παίρνοντας την πρώτη του νίκη εντός έδρας και μεγάλη βαθμολογική ανάσα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.