Ένταση και ισοπαλία στη Δράμα

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και τη Βέροια, που είχε συναρπαστική εξέλιξη αλλά και ένταση.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και τη Βέροια, που είχε συναρπαστική εξέλιξη αλλά και ένταση, όπως πολλά παιχνίδια στη 16η αγωνιστική της Football League.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό στα πρώτα λεπτά, όμως με την πάροδο του χρόνου οι δύο ομάδες βρήκαν το ρυθμό τους και ανέβασαν την απόδοσή τους. Μάλιστα, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι «μαυραετοί» άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Καρακώστα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μοσχάκη.

Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ μιας και στο 37′ ο Καλτσάς με σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε για τους Ημαθιώτες που ήταν ανώτεροι στο πρώτο μισό της συνάντησης.

Η Βέροια έφτασε στην ολική ανατροπή και πάλι με τον Καλτσά, που σκόραρε στο 69′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπλαζέφσκι.

Από την πλευρά της, η Δόξα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83′ με πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους. Η παράβαση καταλογίστηκε σε ανατροπή του Άγγου από τον τερματοφύλακα Καντιμοίρη αλλά οι της Βέροιας διαμαρτυρήθηκαν στηριζόμενοι σε υπόδειξη του βοηθού διαιτητή που είχε υποδείξει κόρνερ. Μετά από οκτώ λεπτά το πέναλτι εκτελέστηκε εύστοχα από τον Χατζηπαντελίδη, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σημειώνεται πως η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση δώδεκα λεπτών.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Μπαξεβανίδης, Γκονζάλες, Χλωρός (71′ Αγγος), Μαρκόφσκι, Μαραγκός (70′ Τσιμπλίδης), Μοσχάκης (62′ Ρούτσης), Γελαδάρης, Βέρτζος, Χατζηπαντελίδης, Καρακώστας.

Βέροια (Σούλης Παπαδόπουλος): Καντιμοίρης, Καλί, Καλτσάς, Σαμαράς, Καλογέρης, Σαϊτιώτης (94′ Διαμαντόπουλος), Μιχαλόπουλος (77′ Καγκιούζης), Οικονόμου, Μπλαζέφσκι, Αμαραντίδης, Καπίας.

Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.