Διακοπή 40 λεπτών στη Νεάπολη!

Διακοπή περίπου σαράντα λεπτών είχε το παιχνίδι του Ιωνικού με τα Τρίκαλα για τη 16η αγωνιστική της Football League...

Διακοπή περίπου σαράντα λεπτών είχε το παιχνίδι του Ιωνικού με τα Τρίκαλα για τη 16η αγωνιστική της Football League, το οποίο πάντως βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε απαγόρευση εισόδου μιας και οι του Ιωνικού δεν σφράγισαν εισιτήρια, κάποιοι οπαδοί της ομάδας της Νεάπολης κατάφεραν να εισέλθουν στο γήπεδο. Ορισμένοι εξ αυτών κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τους διοικούντες την ΠΑΕ, που βρίσκονταν στα επίσημα, ενώ ορισμένοι άλλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, κάποιοι τα έβαλαν και με τους παίκτες.

Ο διαιτητής Κουτσιάφτης διαπιστώνοντας ότι υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών διέκοψε το παιχνίδι και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, ενώ λίγο αργότερα τον ακολούθησαν οι ομάδες.

Τελικά, μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και αφού κατεβλήθη προσπάθεια για την αποχώρηση των οπαδών, το παιχνίδι επανάρχισε αν και οι φιλοξενούμενοι άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσουν ένσταση.

Πάντως και πριν από τη διακοπή σημειώθηκε ένταση καθώς όταν ορισμένοι οπαδοί του Ιωνικού που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο, πέταξαν πολλά νεράντζια με συνέπεια ο διαιτητής να διακόψει για λίγο τον αγώνα ώστε να τα μαζέψουν οι παίκτες.

Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.