Μοναδικός στόχος η νίκη με Πιερικό

Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί το μοναδικό στόχο του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Πιερικό. Ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης, Νίκος Αναστόπουλος έχει καταστήσει σαφές στους παίκτες του ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες, ειδικά στην έδρα τους.

Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί το μοναδικό στόχο του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Πιερικό. Ο τεχνικός της  ομάδας της Κρήτης, Νίκος Αναστόπουλος έχει καταστήσει σαφές στους παίκτες του ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες, ειδικά στην έδρα τους, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα χάσουν την επαφή με την κορυφή της κατάταξης.
Οι Ηρακλειώτες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο δίχως τον Ψωμά, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ θα απουσιάσει και ο προερχόμενος από χειρουργική επέμβαση, Περογαμβράκης.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης και στη συνέχεια ο Αναστόπουλος ανακοίνωσε τη σύνθεση της αποστολής. Σε αυτή μετέχουν οι Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Ζαχαράκης, Μπερτίν, Χαριτωνίδης, Αγρίτης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νικλητσιώτης, Κιάσος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Κατσικογιάννης, Καρακατσάνης.

Κώστας Φόλλας



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.