Εκκληση στον κόσμο

Τη συμπαράσταση των οπαδών της θέλει η Καλλιθέα στην κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό. Δύο προβλήματα για τον Βλαστό.

Εκκληση στον κόσμο της Καλλιθέας να δώσει βροντερό «παρών» στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό, απευθύνει η διοίκηση της αθηναϊκής ΠΑΕ. Το ματς θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμο για την ομάδα του Γιώργου Βλαστού, η οποία βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη και χρειάζεται πάση θυσία τους βαθμους.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Βλαστός καταρτίζει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει σε αυτά τους Ζουμπουλάκη και Φαμπίνιο μιας και είναι τιμωρημένοι.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης με το καθιερωμένο χαλάρωμα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας. Το μεσημέρι ποδοσφαιριστές και μέλη της διοίκησης επισκέφτηκαν στην προπόνηση τους μικρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της Καλλιθέας και τους μοίρασαν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Τέλος, η επιτροπή μετεγγραφών καθημερινά μελετά περιπτώσεις υποψήφιων ποδοσφαιριστών για να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας.

Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.