Βαζάκας: «Στόχος μας τα πλέι οφ»

Η πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό -στο παιχνίδι για το Κύπελλο- τόνωσε την ψυχολογία των Τρικάλων, που έδειξαν ότι διαθέτουν αξιόλογη μονάδα και δυσκόλεψαν πολύ τους «πράσινους».

Η πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό -στο παιχνίδι για το Κύπελλο- τόνωσε την ψυχολογία των Τρικάλων, που έδειξαν ότι διαθέτουν αξιόλογη μονάδα και δυσκόλεψαν πολύ τους «πράσινους». Από την πλευρά του, ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας, που φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του «Sentra» υπογράμμισε ότι ταβάνι για τον ΑΟΤ είναι η Σούπερ Λίγκα, ενώ επισήμανε ότι άμεσος στόχος είναι η είσοδος στα πλέι οφ.
Ο Γρεβενιώτης τεχνικός είπε για την ομάδα του: «Είναι ομάδα με μεγάλη δυναμική γι’ αυτό και επέστρεψα. Είναι πόλη που αγάπησα από την πρώτη στιγμή και επειδή το ίδιο εισπράττω και από τον κόσμο γι’ αυτό και γύρισα. Είναι μια από τις τέσσερις ομάδες της κατηγορίας που έχει μεγαλύτερη δυναμική κόσμου και από τα Γιάννενα.

Έπειτα έχει ένα πρόεδρο που έχει ιδιορρυθμίες αλλά βάζει λεφτά. Έχει δηλαδή την δυναμική ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις για να πάει η ομάδα εκεί που ανήκει, νομίζω ότι το ταβάνι για τα Τρίκαλα είναι η Α’ Εθνική.

Καθένας έχει τις απόψεις του σε ότι έχει να κάνει με τις επιλογές των προπονητών. Υπάρχουν προπονητές που συμβιβάζονται και άλλοι που δεν συμβιβάζονται όπως είμαι εγώ».

Για τους στόχους του ΑΟΤ, ο Βαζάκας τόνισε: «Όταν πήγα στην ομάδα ήταν τρίτη από το τέλος και αυτή τη στιγμή είμαστε ένατοι. Υπολείπονται δύο παιχνίδια για να τελειώσει ο πρώτος γύρος. Αν σε αυτά τα παιχνίδια που ακολουθούν καταφέρουμε και πάρουμε έξι ή τέσσερις βαθμούς τότε πλέον μπορούμε να βάλουμε στόχο την εξάδα των play off.

Τώρα που είναι όλα φυσιολογικά, δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα και με τις ανάλογες κινήσεις ενισχύσεις, πιστεύω ότι μπορούμε να μπούμε στα play off. Αυτός είναι ο στόχος αλλά με την προϋπόθεση ότι στο τελείωμα του πρώτου γύρου θα έχουμε πάρει βαθμούς από τα τελευταία παιχνίδια».
Από εκεί και πέρα, ο Βαζάκας μίλησε:

Για την εικόνα που του έδειξε ο Παναθηναϊκός: «Θα είμαι ξεκάθαρος και σαφής. Αυτός ο Παναθηναϊκός από την ώρα που τα μεγάλα όπλα, όπως ο Καραγκούνης, είναι προς την δύση, και οι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι είναι παίκτες που δεν μπορούν να προσφέρουν πρέπει να κάνει ανανέωση όπως ο έκανε ο Ολυμπιακός φέτος.

Δεν μπορεί να περπατήσει αυτή η ομάδα γιατί βλέπω ότι είναι κορεσμένη, χωρίς φλόγα και παίζει απλά για να παίξει. Στηρίζεται όλο το παιχνίδι πάνω στον Σισέ και είναι μια ομάδα προβλέψιμη. Αν εξουδετερώσεις τον Σισέ τότε ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο πρόβλημα».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα διατηρηθεί στην κορυφή ή ότι θα κινδυνέψει από τον Παναθηναϊκό: «Αυτή η ομάδα του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό. Αν και ο Ολυμπιακός, στα τελευταία παιχνίδια δεν δείχνει ότι είναι η σούπερ ομάδα, δείχνει όμως χαρακτήρα ως ομάδα, είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα και παίρνει τα αποτελέσματα χωρίς να δέχεται εύκολα γκολ. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός δεν βλέπω ότι μπορεί να αντιδράσει. Βλέπω μια ομάδα η οποία θα κάνει αυτό που έκανε πέρσι ο Ολυμπιακός, θα μείνει πίσω».

Για το ποια ομάδα του αρέσει να βλέπει περισσότερο στην Ελλάδα: «Ήταν στιγμές που μου άρεσε πάρα πολύ ο Ολυμπιακός. Τώρα όμως δεν παίζει το ποδόσφαιρο που έπαιζε σε προηγούμενους αγώνες. Ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή».

Για το πώς έζησε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Εμείς σαν Τρίκαλα, ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιδιαιτερότητα. Δεν θα μπούμε στην φιλοσοφία ότι δεν πειράζει αν χάσουμε. Πήγαμε να διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο την πρόκριση, εξάλλου τα Τρίκαλα στην προηγούμενη φάση απέκλεισαν τον Άρη.

Ξέραμε ότι παίζαμε με την δεύτερη βαθμολογικά ομάδα του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζαμε τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα δεν τον βρήκαμε στα καλύτερα του, αλλά πήγαμε με στόχο να πάρουμε ισόπαλο αποτέλεσμα, αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε απευθείας, και να φέρουμε το δεύτερο παιχνίδι στα Τρίκαλα με τον κόσμο μας. Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, υπήρχε διαφορά ποιότητας. Ενώ σαν ομάδα ο Παναθηναϊκός δεν λειτούργησε, μπόρεσε σε κάθε φάση που δημιούργησε να βάλει γκολ. Αυτή ήταν η διαφορά της μιας ομάδας με την άλλη. Σαν παρουσία ομάδων όμως τα Τρίκαλα λειτούργησαν ως ομάδα ενώ ο Παναθηναϊκός ως μονάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.