Παίρνουν… ανάσες στον Εύοσμο

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τη γιορτή των Χριστουγέννων ολοκλήρωσαν την Τετάρτη οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα, οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε άδεια.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τη γιορτή των Χριστουγέννων ολοκλήρωσαν την Τετάρτη  οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα, οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε άδεια. Το πρόγραμμα των δύο προηγούμενων εβδομάδων ήταν αρκετά κουραστικό για όλους, αφού με την εμβόλιμη αγωνιστική, έδωσαν πέντε παιχνίδια σε είκοσι ημέρες.

Έτσι, ο τεχνικός Περικλής Αμανατίδης αποφάσισε να είναι η Τετάρτη η τελευταία μέρα προπονήσεων και να επιστρέψουν στο γήπεδο μετά από τετραήμερο ρεπό, δηλαδή τη Δευτέρα, μετά τα Χριστούγεννα.

Το επόμενο ματς των «πράσινων» θα είναι εκτός έδρας και θα δοθεί στις 5 Ιανουαρίου κόντρα στον Πανθρακικό, οπότε η ερχόμενη εβδομάδα θα αφιερωθεί εξολοκλήρου στην προετοιμασία και η μοναδική ημέρα ξεκούρασης θα είναι η Πρωτοχρονιά.

Μέχρι τότε ο τεχνικός του Αστέρα ευλεπιστεί να έχουν ξεπεραστεί τα όποια προβλήματα τραυματισμού ταλαιπωρούν τους ποδοσφαιριστές του και να τους έχει όλους στη διάθεσή του, με στόχο να αρχίσει τη νέα χρονιά με θετικό αποτέλεσμα.

Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.