“Δεν μας ενδιαφέρει αν αδικήθηκε η Καλλιθέα”!

Οι διαμαρτυρίες της Καλλιθέας δεν ενδιαφέρουν τον Βαγγέλη Πλεξίδα...

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας στο ράδιο «Ζυγός» και αναφερόμενος στις διαμαρτυρίες της Καλλιθέας για τη διαιτησία στο μεταξύ τους παιχνίδι, τόνισε ότι απλώς δεν… ενδιαφέρουν τους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα διαιτητικά λάθη που μιλάνε οι άνθρωποι της Καλλιθέας: «Την προηγούμενη βδομάδα εγώ βρέθηκα στο νοσοκομείο για τα διαιτητικά λάθη. Επαναλαμβάνεται συνεχώς ένα οφσάιντ όπου βρισκόταν τρεις ποδοσφαιριστές σε θέση οφσάιντ και όχι ένας. Διαβάζω στις εφημερίδες ότι φωνάζει η Καλλιθέα. Όταν φωνάζουν τα Τρίκαλα επανειλημμένα, μέσα στα Γιάννενα που σφαχτήκαν εντελώς και στη συνέχεια με την Βέροια, ποιος στήριξε τον ΑΟ Τρίκαλα;».

Για το αν δίκαια φωνάζει η Καλλιθέα: «Η ομάδα των Τρικάλων έκανε αυτό που έκανε. Τώρα αν αδικήθηκε η Καλλιθέα δεν χρειάζεται να μας ενδιαφέρει. Σημασία έχει πως η ομάδα πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη και μπράβο στα παιδιά. Πήραν το διπλό στην Καρδίτσα και για να έχει αξία έπρεπε να πάρουν και το παιχνίδι με την Καλλιθέα και τα κατάφεραν χτες σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο. Εγώ μόνος μου έτρεχα να ξεχιονίσω το γήπεδο και αυτό γιατί θα γινόταν σήμερα ο αγώνας και θα είχαμε πρόβλημα την Τετάρτη στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό».

Για τον προπονητή της ομάδας κ. Βαζάκα: «Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ανακοινώνουν πως ο Γιώργος Βαζάκας είναι ένας μεγάλος προπονητής. Πρέπει και εγώ ο ίδιος να χαμηλώσω τους τόνους και να πιστέψω στον Βαζάκα. Τον πίστεψα, τον έφερα στα Τρίκαλα και δημιουργήθηκε ολόκληρο πρόβλημα γιατί τον ‘κλέψαμε’ από άλλη ομάδα. Και οι προηγούμενοι προπονητές επιλογές μου ήταν αλλά μην πιστεύετε, πως όταν έφυγε ο κ. Παντελίδης, ο προπονητής που θα ερχόταν στα Τρίκαλα ήταν αυτός που ήρθε. Ήρθε αναγκαστικά γιατί δεν υπάρχουν προπονητές».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Εμείς έχουμε έναν αγώνα τώρα την Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα πολύ να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στα Τρίκαλα και θα κρατήσω τη αισιοδοξία μου γιατί η ομάδα παίρνει τα πάνω της όταν παίζει με μεγάλες ομάδες, όπως είδαμε και στον αγώνα με τον Άρη. Θα ήθελα πολύ να έχει κόσμο στο γήπεδο και αυτό είναι άσχημο και για τα Τρίκαλα».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Μεταγραφικά έχουμε να μιλήσουμε με τον προπονητή για να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Οι στόχοι του ΑΟΤ είναι δεδομένοι από την αρχή και πρέπει να φτάσουμε αυτούς τους στόχους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.