“Βλέπει” άνοδο ο Λεβαδειακός

Σε τροχιά πλέι οφ βρίσκεται ο Λεβαδειακός μετά τη νίκη του με 2-0 σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας,

Αντίθετα η φιλοξενούμενη ομάδα από την πλευρά της έχει περιέλθει σε εξαιρετικά δυσχερή κατάσταση. Οι Βοιωτοί, που ήταν ανώτεροι και κέρδισαν δίκαια, ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της κατάταξης και δικαιούνται να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Πάντως, η πρώτη καλή ευκαιρία της συνάντησης ανήκε στους Θεσσαλούς, που είχαν δοκάρι στο 32′ με τον Ντοριβάλ. Σημειώνεται πως η Αναγέννηση αγωνίστηκε με υπηρεσιακό προπονητή τον Κώστα Παπαδάκο μετά την αποχώρηση του Νίκου Κεχαγιά.

Ο Λεβαδειακός, που διατήρησε την υπεροχή σε όλο σχεδόν το διάστημα του αγώνα και είχε -κι αυτός- δοκάρι στο 50′ με τον Μπάρκογλου, πήρε το προβάδισμα στο 74′ με πέναλτι που κέρδισε ο Βασιλείου από τον Κουρτεσιώτη. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάρκογλου.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Ναπολεόνι με κοντινό πλασέ, ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0 «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του Βασίλη Βούζα.

Το ματς ολοκληρώθηκε με δύο αποβολές στις καθυστερήσεις. Αρχικά, ο Γκόμεζ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Αλεξίου, ο οποίος όμως κάτι είπε στον αντίπαλό του και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Βασιλείου, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μαχαίρας, Έβερτον, Ταραλίδης, Αλεξίου, Κόλτζος, Μπάρκογλου, Ναπολεόνι.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Κώστας Παπαδάκος): Καρακώστας, Αγγελόπουλος, Μπαντάς, Ραονέ, Βούκοβιτς, Θεοδοσιάδης, Κουτρομάνος, Αθανασιάδης, Ντοριβάλ, Κουρτεσιώτης, Δούκας.

…Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.