“Πάρτι” της Δόξας στον Εύοσμο!

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Δόξα Δράμας, η οποία επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-1 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο.

Αντίθετα, το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη παρέμεινε για πέμπτο ματς  χωρίς «τρίποντο».

Οι «μαυραετοί» ευτύχησαν να πάρουν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ καθώς στο 11′ ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Λαμπάκη.

Οι Θεσσαλονικείς ανέλαβαν την πρωτοβουλία και προσπάθησαν να ανταποδώσουν, όμως δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι επιχειρούσαν να φτάσουν στο δεύτερο τέρμα μέσω των αντεπιθέσεων. Οι προσπάθειες τους στέφθηκαν με επιτυχία στο 43′ όταν ο Μοσχάκης αξιοποίησε τη σέντρα του Χατζηπαντελίδη και με πλασέ ζευγάρωσε τα τέρματα της Δόξας.

Με την έναρξη της επανάληψης, και συγκεκριμένα στο 48′, η Δόξα πέτυχε και τρίτο τέρμα μετά από μία ακόμη αντεπίθεση όταν ο Μοσχάκης βρήκε τον Μαρκόφσκι και εκείνος πλάσαρε σωστά διευρύνοντας το προβάδισμα της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Αγροτικός Αστέρας αντέδρασε δέκα λεπτά αργότερα όταν ο Κονέ ανατράπηκε στην περιοχή της Δόξας και ο Στεφανίδης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής.

Από την πλευρά τους και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 77′ (ανατροπή Κονέ από τον Χατζηπαντελίδη), όμως ο Γκονζάλες αστόχησε και έστειλε την μπάλα άουτ. Εντούτοις, η απώλεια του πέναλτι δεν στοίχισε στη Δόξα, που έφυγε νικήτρια από τον Εύοσμο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Λαμπάκης, Σκλιοπίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Σαπάνης, Κονέ (85′ Μπεκιάρης), Γέσιτς (71′ Ναλμπάντης), Γόγολος, Στεφανίδης, Τσούκλης (46′ Γκόμεζ), Ουέλινγκτον, Τσουκαλίδης.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γελαδάρης, Μπαξεβανίδης, Μαρκόφσκι, Μαραγκός, Λίμα, Μοσχάκης (60′ Γκονζάλες), Καρακώστας, Βέρτζος, Χατζηπαντελίδης (92′ Χλωρός), Καπέλ (85′ Ρούτσης).

Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.