Βαζάκας: “Στενεύουν τα περιθώρια”

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γιώργος Βαζάκας το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ κάλεσε τους φιλάθλους του ΑΟΤ να ενισχύσουν την ομάδα τους για το σημαντικό ματς της Κυριακής κόντρα στη Βέροια.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γιώργος Βαζάκας το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ κάλεσε τους φιλάθλους του ΑΟΤ να ενισχύσουν την ομάδα τους για το σημαντικό ματς της Κυριακής κόντρα στη Βέροια. Ο τεχνικός των “κυανέρυθρων” αναφέρθηκε επίσης και στη δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκετε η ομάδα του.

Αρχικά ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε: “Είμαστε σε ένα σημείο που η ομάδα δεν μπορεί να κοιτάξει πίσω. Βρίσκεται σε δυσχερή θέση αλλά όμως δεν είναι και τόσο άσχημη η κατάσταση ώστε να μην μπορεί να γίνει η ανατροπή. Θεωρώ ότι το παιχνίδι της Κυριακής για εμάς είναι τελικός και είναι ένα παιχνίδι που αφορά όλο τον κόσμο των Τρικάλων και όχι μόνο τους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση. Γιατί; Αυτή η ομάδα είναι το νομού και ανήκει σε όλους. Αυτή την φορά θα κάνω έκκληση στον κόσμο γιατί με την παρουσία του και με την βοήθεια στους παίκτες , μπορεί να το «καθαρίσει» αυτό το παιχνίδι και μετά ακολουθούμε οι υπόλοιποι. Εγώ το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι η ομάδα θα ετοιμαστεί και θα δώσει το 120% για να μπορέσει να πάρει αυτό το παιχνίδι, που νομίζω θα είναι η αρχή για μια πορεία την οποία θα ζητήσουμε για το που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Το μόνο που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι. Θεωρώ και πιστεύω ότι με οποιαδήποτε δυσκολία θα το κερδίσουμε και από ‘κει και πέρα η ομάδα θα βρει τον δρόμο και θα πετύχει τον στόχο, που ο στόχος είναι και για μένα και για την διοίκηση υψηλός. Ζητάω την βοήθεια του κόσμου και από κει και πέρα με νίκη την Κυριακή νομίζω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στην ομάδα”.

Για τις απουσίες: “Επανήρθε ο Χρήστου και ο Μίνγκας ο οποίος ήταν τιμωρημένος οπότε σύμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση και το υπάρχον υλικό η ομάδα είναι πανέτοιμη από όλες τις πλευρές. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναφερθούμε τι βρήκα. Ξέρω τι υπάρχει και που ήρθα. Η θέση το δείχνει ότι ομάδα δεν είναι αυτή που ονειρεύονταν ο κόσμος. Με το υπάρχον υλικό ωστόσο θα βρούμε τον δρόμο και θα προχωρήσουμε”.

Για τη Βέροια: “Η Βέροια όπως και τα Τρίκαλα έχει ένα πρόεδρο που ξοδεύει λεφτά και είναι από τις λίγες ομάδες στην κατηγορία όπως ο Παναιτωλικός, ο ΟΦΗ, τα Γιάννινα, τα Τρίκαλα, η Βέροια και ο Πανθρακικός οι οποίες πληρώνουν και δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα. Και η Βέροια όταν ξεκίνησε είχε και έχει στόχους υψηλούς αλλά έμεινε πίσω. Θεωρώ ότι έχουμε τους ίδιους στόχους. Πρέπει να κερδίσουμε τον αντίπαλο όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς που μας είναι απαραίτητοι γιατί έχουμε τον ίδιο στόχο. Ο κρυφός πόθος της Βέροια είναι να μπει στην 6αδα Παίζουμε ένα τελικό στην έδρα μας. Άρα έχουμε το αβαντάζ και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να βρούμε τα πατήματα μας”.

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί: “Αν ήμουν από την αρχή θα σας έλεγα αν χρονοδιάγραμμα πως πρέπει να προχωρήσουμε. Με βάση το παιχνίδι στα Γιάννινα, η οποία είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, η παρουσία μας ήταν κάτι παραπάνω από καλή. Το μόνο που δεν πήραμε ήταν το αποτέλεσμα που δικαιούμασταν. Με βάση αυτό η ομάδα έχει δυνατότητες και περιθώρια βελτίωσης. Νομίζω ότι με τα παιδιά που επανήρθαν συν τον Στεπάνοβιτς τον οποίο δεν τον γνωρίζω φυσικά, η ομάδα είναι πλήρεις , με αυτό το υλικό θα παλέψουμε και σε όλα τα ματς στόχος είναι η νίκη”.

…Σόφη Κουλούρη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.