“Χτύπησε” στις καθυστερήσεις ο Μπουμάλ

Ο Παναιτωλικός κατάφερε στις καθυστερήσεις και "δραπέτευσε από το Ελ Πάσο με τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας της Καλλιθέας με 1-0.

Το ματς, που έγινε μπροστά σε 2.000 (μοιρασμένους περίπου) φιλάθλους, είχε ρυθμό από την αρχή, όμως οι δύο ομάδες πρόσεχαν πολύ τα νώτα τους και για το λόγο αυτό δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθούν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. ,

Τόσο η Καλλιθέα όσο και ο Παναιτωλικός προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, όμως καμία από τις δύο δεν κατάφερε να βρει. δίχτυα αφού αμφότερες αναλώθηκαν σε μακρινά σουτ που αποτέλεσαν εύκολη λεία για τους τερματοφύλακες.

Και ενώ όλοι περίμεναν το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο, ήρθε το γκολ του Μπουμάλ με φάουλ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Νταλακούρας είχε την… έμπνευση να ρίξει στη μάχη τον σκόρερ στο 63′ στη θέση του Μπαϊκαρά.

Καλλιθέα (Γιώργος Βλαστός): Μανιάτης, Ζουμπουλάκης, Χάλαρης, Κισκαμπάνης, Τζωρμπατζάκης, Θ. Τεγούσης, Ηρακλής, Παπαναστασίου (87′ Κουτρουμπής), Πλατέλλας (76′ Τσάνα), Καραδήμος (46′ Φαμπίνιο), Ντακόλ.
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Κούσας, Γκόλιας, Ρότσα, Αναστασιάδης, Μουμίν, Γκούρμα (83′ Παππάς), Θεοδωρίδης (76′ Καραμαλίκης), Δέντσας, Καούνος, Μπαϊκαρά (63′ Μπουμάλ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.