Εβρεξε γκολ στο Βόλο…

Με τον Διαμαντόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο χατ τρικ των πλέι οφ, ο Ολυμπιακός Βόλου έκαμψε την αντίσταση της Παναχαϊκής (4-3) και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα.

Με τον Διαμαντόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο χατ τρικ των πλέι οφ, ο Ολυμπιακός Βόλου έκαμψε την αντίσταση της Παναχαϊκής (4-3) και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα. Αυτό το τρίποντο ξεκόλλησε τους “ερυθρόλευκους” από την τελευταία θέση, εκεί που βρίσκονται πλέον οι Πατρινοί. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν όλα τα… λεφτά, καθώς σε 45 λεπτά σημειώθηκαν τα έξι από τα επτά τέρματα της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο δεύτερο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Στεργίδη, αλλά στο 13′ ο Διαμαντόπουλος με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1. Ο ίδιος παίκτης στο 24′ ολοκλήρωσε την ανατροπή με πέναλτι, όμως η Παναχαϊκή τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Γκαντιάγκα. 

Η… χαρά των Πατρινών κράτησε μόλις ένα λεπτό. Ο Διαμαντόπουλος στο 29′ με ωραίο σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο διεύρυνε ο Μπιτάνγκ στο 36′. Η Παναχαϊκή μπήκε ξανά στο ματς στο 68′ με τον Καρβουνιάρη να μειώνει στο γκολ με κντινή κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδος του Κολίτσι. 

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ό Ολυμπιακός Βόλου κατέκτησε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.