Από Δευτέρα μεταγραφικές εξελίξεις στην Καισαριανή

Ήρεμο Σαββατοκύριακο θα περάσουν στην Καισαριανή, καθώς από τη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στις μεταγραφικές υποθέσεις του Εθνικού Αστέρα.

Ήρεμο Σαββατοκύριακο θα περάσουν στην Καισαριανή, καθώς από τη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στις μεταγραφικές υποθέσεις του Εθνικού Αστέρα.
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν ήδη δρομολογήσει τις επόμενες κινήσεις και από την αρχή της επόμενης εβδομάδας εκτιμάται πως θα ανακοινωθούν οι επόμενοι παίκτες που θα ενταχθούν στο ρόστερ.
Μέχρι στιγμής ο Εθνικός Αστέρας έχει αποκτήσει έξι ποδοσφαιριστές, καθώς στην ομάδα της Καισαριανής έχουν ενταχθεί οι Τσαγκρής, Αζακάς, Κανελλόπουλος, Ντάτης, Βλαχοκυριάκος και Βίλας, ενώ έπεται ανάλογη συνέχεια.
Οι περισσότεροι από τους προαναφερθέντες είναι νεαροί και ταλαντούχοι για αυτό και στη συνέχεια ο Εθνικός Αστέρας θα κινηθεί και για την απόκτηση κάποιων έμπειρων, με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες προκειμένου το ρόστερ να συμπληρωθεί κατά τον καλύτερο τρόπο και φυσικά να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες και αξιόπιστες λύσεις.
Τέλος, συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι εγγραφές στην ακαδημία του συλλόγου, αφού ο Εθνικός Αστέρας ρίχνει μεγάλος βάρος στα τμήματα υποδομής. Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του συλλόγου, στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής, με την ανταπόκριση να είναι πολύ μεγάλη και φυσικά πρόθεση είναι να αξιοποιηθούν όλα τα ταλέντα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.