Δύο έμπειροι στο «στόχαστρο»

Ο Εθνικός Αστέρας πραγματοποίησε ήδη τις δύο πρώτες του μεταγραφές, αποκτώντας τους Τσαγκρή και Αζακά αλλά η προσπάθεια ενίσχυσης δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ.

Ο Εθνικός Αστέρας πραγματοποίησε ήδη τις δύο πρώτες του μεταγραφές, αποκτώντας τους Τσαγκρή και Αζακά αλλά η προσπάθεια ενίσχυσης δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. O πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης εξακολουθεί να έχει επαφές και συζητήσεις ώστε ο σχετικός σχεδιασμός να προχωρήσει.
Οι πληροφορίες φέρνουν τον Αδαμάκη να έχει συζητήσεις και διαβουλεύσεις με δύο έμπειρους παίκτες, που έχουν παραστάσεις από τη Φούτμπολ Λιγκ ώστε να ενταχθούν στην ομάδα της Καισαριανής. Άλλωστε το πλάνο προβλέπει, πέρα από τους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες, να αποκτηθούν και έμπειροι, που θα αποτελέσουν τον κορμό, πάνω στον οποίο θα «χτισθεί» η ομάδα.
Παράλληλα, ο Αδαμάκης έχει προγραμματίσει για τη Δευτέρα μία ακόμη επαφή με τον δικηγόρο του, ώστε να ξεκαθαρίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να προχωρήσει το θέμα της αναδιάρθρωσης του διοικητικού συμβουλίου, καθώς έχει ήδη καταλήξει στα νέα πρόσωπα που θα βρεθούν δίπλα του στην προσπάθεια αυτή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.