Ξεκαθαρίζει για διοίκηση στην Καισαριανή

Όλα δείχνουν ότι το επόμενο διήμερο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην Καισαριανή και θα γίνει γνωστή η νέα διοίκηση του Εθνικού Αστέρα που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Όλα δείχνουν ότι το επόμενο διήμερο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην Καισαριανή και θα γίνει γνωστή η νέα διοίκηση του Εθνικού Αστέρα που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Αδαμάκης έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών και σκοπεύει να ανακοινώσει τα ονόματα των νέων του συνεργατών, που θα αναλάβουν να «τρέξουν» την ομάδα.
Άλλωστε, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές και πλέον θα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερα η στελέχωση της ομάδας με παίκτες, είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα και αποτελεσματικά προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές της και να παρουσιασθεί δυνατή.
Τέλος, ο Αδαμάκης  έχει προγραμματίσει και συνάντηση με τον πρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ Σπύρο Καλογιάννη προκειμένου να ξεκαθαρίσουν κάποιες εκκρεμότητες για την ομάδα της Καισαριανής καθώς από αυτή θα ξεκαθαρίσει και η κατηγορία που θα αγωνιστεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.