Νίκη, πάρτι και σαμπάνιες!

Μπροστά σε 4.000 φίλους της η Βέροια πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς επικράτησε 2-0 του Ηρακλή Ψαχνών ολοκληρώνοντας με νίκη τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για το Πρωτάθλημα!

Μπροστά σε 4.000 φίλους της η Βέροια πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς επικράτησε 2-0 του Ηρακλή Ψαχνών ολοκληρώνοντας με νίκη τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για το Πρωτάθλημα! Το κλίμα ήταν πανηγυρικό από την αρχή της συνάντησης και οι παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη φρόντισαν να προσφέρουν μία ακόμη χαρά στους οπαδούς τους.

Ο ενθουσιασμός με τον οποίο μπήκε η Βέροια στον αγωνιστικό χώρο, την. έσπρωξε στο γκολ. Μόλις στο 5′ ο Μπαργκάν πίεσε τον τερματοφύλακα Τόλιο με συνέπεια να κάνει λάθος πάσα στον Κάντι. Εκείνος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ.

Τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα της Ημαθίας λίγο έλειψε να πετύχει το δεύτερο τέρμα της αλλά η μπάλα μετά την κοντινή προβολή του Μπάρμπα σταμάτησε στο δοκάρι.
Από την πλευρά τους, οι Ευβοιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στο 22′ με δυνατό σουτ του Τσοκάνη, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Η Βέροια ανέκτησε τον έλεγχο της συνάντησης με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, απείλησε τους φιλοξενούμενους και στο 73′ έφτασε και σε δεύτερο γκολ με δυνατό σουτ του Μπαργκάν εντός περιοχής.
Στο 89′ η Βέροια… άγγιξε το 3-0 όμως το διαγώνιο σουτ του Κάντι σταμάτησε στο δεξι δοκάρι του Τόλιου.
Λίγες στιγμές αργότερα, το ματς ολοκληρώθηκε και αρκετός κόσμος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει, ενώ άνοιξαν και σαμπάνιες!

Η φιέστα είχε αρχίσει πριν από την έναρξη της συνάντησης, με αγώνες Ακαδημιών, στους οποίους συμμετείχαν οι μικροί παίκτες του Νηρέα, της Ακαδημίας Μακροχωρίου, του Μακεδόνα και της Ακαδημίας Βέροιας.
Ακολούθησε παιχνίδι των παλαιμάχων, στο οποίο η ομάδα των δεκαετιών 1990-2010 επικράτησε 3-1 την αντίστοιχης των δεκαετιών 1960-1980. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Τσαλουχίδης (2) και Αλεξιάδης, ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Μιχάλης Αντωνίου.

Η γιορτή πριν από το παιχνίδι με τον Ηρακλή ολοκληρώθηκε με βραβεύσεις προς την ομάδα, ενώ στο ημίχρονο χορευτικά συγκροτήματα χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και παράλληλα οι αναπληρωματικοί παίκτες μοίρασαν μπάλες στον κόσμο.

Η φιέστα συνεχίζεται στην πόλη με τη συμμετοχή τόσο της ομάδας όσο και πολλών φιλάθλων.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Μπάρμπας, Καλί, Λανγκλέ (53′ Ολισαντέμπε, 59′ Μπουλούτ), Βεργώνης, Ντιέ, Ολαϊτάν, Μπαργκάν (76′ Λαναρής), Κάντι.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Σουλιώτης, Ρεπετσάς (67′ Γκοτοβός), Γιώτας, Πλάτανος, Σονόκο, Ντελέκος, Μάτσος (46′ Γανωτής), Δελήμπασης (62′ Ποκόνγκ), Τσοκάνης, Θάνος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.