Μπήκε και… καθάρισε ο Σέγκος

Με πρωταγωνιστή τον Μάριο Σέγκο, που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε, ο Ηρακλής Ψαχνών επιβλήθηκε 1-0 της Καλλονής.

Με πρωταγωνιστή τον Μάριο Σέγκο, που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε, ο Ηρακλής Ψαχνών επιβλήθηκε 1-0 της Καλλονής και πρόσθεσε στη συγκομιδή του τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Σημειώνεται πως η ομάδα του Γιώργου Φοιρού διατήρησε απαραβίαστη την εστία της για πέμπτο διαδοχικό παιχνιδι. Παράλληλα, έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών που είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πολύ καλός και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν. Ο Ηρακλής διατήρησε την μπάλα για μεγαλύτερο διάστημα στην κατοχή του, ενώ το συγκρότημα της Μυτιλήνης επιχείρησε να παίξει κυρίως με αντεπιθέσεις.

Η πιο σημαντική ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους και κατεγράφη στο 36′ όταν ο Ντος Σάντος απομάκρυνε την μπάλα προτού αυτή περάσει τη γραμμή έπειτα από πλασέ του Θάνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο αγώνας ήταν ισορροπημένος ωστόσο η έμπνευση του Φοιρού να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Σέγγο άλλαξε τα δεδομένα. Ο έμπειρος επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 62′ και επτά λεπτά αργότερα με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Σουλογάνη.

Στα λεπτά που απέμεναν, η Καλλονή  βγήκε μπροστά αναζητώντας την ισοφάριση, όμως, ο Ηρακλής κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα ως την εκπνοή.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης, Πλάτανος, Ρεπετσάς, Γκότοβος (72′ Δελήμπασης), Γιώτας, Μπακομήτρος, Μούσα (84′ Γανωτής), Ντελέκος (62′ Σέγγος), Θάνος, Αλεξάντροβιτς.

ΑΕΛΚ (Γιάννης Ματζουράκης): Σουλογάνης, Χωριανόπουλος, Μήτσης (47′ Προβατίδης), Καρακώστας, Χατζόπουλος, Κριπιντήρης, Μαρσέλο, Μανούσος, Ντος Σάντος, Μανουσάκης (74′ Ταραχούλσκι), Ζουρούδης (65′ Βλαστέλλης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.