Αναβλήθηκε το ΑΕΛ – Βέροια!

Δεν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο ο αγώνας της ΑΕΛ με τη Βέροια έπειτα από απόφαση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή για λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης!

Δεν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο ο αγώνας της ΑΕΛ με τη Βέροια έπειτα από απόφαση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή για λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης!

«Ο αγώνας των Π.Α.Ε. “ΛΑΡΙΣΑ 1964 – ΒΕΡΟΙΑ”, της 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί το Σάββατο 24-03-2012 και ώρα 15:00 στο γήπεδο “F.C. AEL ARENA” ΛΑΡΙΣΑΣ, αναβάλλεται μετά από απόφαση  του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Π. Μπιτσαξή,  για σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης. Το εν λόγω παιχνίδι  θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Το ματς θεωρούνταν υψηλής επικινδυνότητας από την αστυνομική διεύθυνση Λάρισας μετά τα όσα συνέβησαν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και ζήτησε ενισχύσεις από άλλες γειτονικές πόλεις.
Ωστόσο, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό μιας και την επομένη ακολουθεί η γιορτή της 25ης Μαρτίου και όλες οι δυνάμεις πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα λόγω της ανησυχίας που υπάρχει για τις παρελάσεις. Έτσι, κρίθηκε απαραίτητη η αναβολή του ματς που λογικά θα γίνει τον Απρίλιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.