«Βασιλιάς» και στη Βέροια ο Πιερικός

Η προέλαση του Πιερικού συνεχίστηκε και στη Βέροια! Η εντυπωσιακή ομάδα της Κατερίνης πέτυχε την έκτη διαδοχική νίκη της με 2-0 απέναντι στη «βασίλισσα του Βορρά» και πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την αντίπαλό της και τον Πλατανιά.

Η προέλαση του Πιερικού συνεχίστηκε και στη Βέροια! Η εντυπωσιακή ομάδα της Κατερίνης πέτυχε την έκτη διαδοχική νίκη της με 2-0 απέναντι στη «βασίλισσα του Βορρά» και πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την αντίπαλό της και τον Πλατανιά, που ισοβαθμούν στη δεύτερη προνομιούχο θέση της κατάταξης! Έτσι, έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την επάνοδό της στη Σούπερ Λίγκα ακόμη και απευθείας!
Αντίθετα, οι Ημαθιώτες απογοήτευσαν για μία ακόμη φορά τους φίλους τους αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν για τρίτο σερί παιχνίδι στο. σπίτι τους.
Η Βέροια ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μία με δύο καλές ευκαιρίες, όμως το γκολ ήρθε από την άλλη πλευρά. Συγκεκριμένα, στο 22′ οι «μελανόλευκοι» βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Μπλαζέφσκι επιχείρησε σέντρα και ο Μοκακέ με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 36′ όταν και πάλι σε αντεπίθεση, ο Μπαζέφσκι έκανε σέντρα σουτ, ο Μπουλούτ απομάκρυνε λανθασμένα και έστειλε ξανά την μπάλα στον επιθετικό του Πιερικού, ο οποίος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο δίχως να επιτρέψουν στη Βέροια να φανεί απειλητική. Οι Κατερινιώτες κράτησαν με ευκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα και είναι χαρακτηριστικό ότι οι «κυανέρυθροι» δεν… έβγαλαν ούτε μία φάση στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο!
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Καλτσάς (88′ Πασάς), Κανακούδης (60′ Λαναρής), Μπαργκάν, Λανγκλέ (17′ Μπουλούτ), Ντιέ, Ολαϊτάν, Βεργώνης, Γεωργιάδης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Μοκακέ (90′ Λαζαρίδης), Πέντα (78′ Ρούσεφ), Μπλαζέφσκι (66′ Κοντέων), Κουτσοσπύρος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.