Ο «γολγοθάς» της Παναχαϊκής

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παναχαϊκή, δεν είναι το μόνο «αγκάθι» που υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παναχαϊκή, δεν είναι το μόνο «αγκάθι» που υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν ανάλογες δυσκολίες, ενώ και η διοργανώτρια αρχή έχει πολλά θέματα να επιλύσει. Πρώτο και βασικό, είναι φυσικά το οικονομικό, με τους δύο βασικούς χορηγούς της κατηγορίας τον ΟΠΑΠ και τον OTE TV να μην έχουν καταβάλλει τις δόσεις στις ομάδες για τον μήνα Μάρτιο. Το σίγουρο είναι, ότι όλα είναι στον «αέρα» όσον αφορά την ομαλή συνέχιση και ολοκλήρωση της Λίγκας.

Έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα οι 16 ομάδες έχουν χωριστεί σε δύο κατηγορίες. Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που οικονομικά έχει σταθεί όρθιο και εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται ομάδες όπως η ΑΕΛ, η Λαμία, ο Απόλλων Σμύρνης, η Κέρκυρα, τα Τρίκαλα, ο Κισσαμικός, ο Πανσερραϊκός, ο Αγροτικός Αστέρας, η Καρδίτσα και ο Αχαρναϊκός. Αυτές οι ομάδες έστω και δύσκολα τα βγάζουν πέρα με σχετική συνέπεια. Εξάλλου, η βαθμολογική τους θέση δείχνει ότι βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα, αν εξαιρέσουμε τον Αγροτικό Αστέρα που παλεύει για την παραμονή του.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η δεύτερη κατηγορία των «προβληματικών» ΠΑΕ που βρίσκονται στην. «εντατική» και με σωληνάκια. Παναιγιάλειος, Καλλιθέα, Ελευσίνα, Ζάκυνθος, Χανιά, αντιμετωπίζουν προβλήματα ανάλογα με αυτά της Παναχαϊκής. Στον Παναιγιάλειο η αβεβαιότητα συνεχίζεται, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες μάχονται για την παραμονή με εξαίρεση την Καλλιθέα, που παρά τα όσα έχει περάσει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της. Οι παραπάνω σύλλογοι, «καίγονται» ακόμα περισσότερο για την είσπραξη των χορηγιών για να «μπαλώσουν» όσο το δυνατόν περισσότερες τρύπες και να βγάλουν με αξιοπρέπεια το υπόλοιπο της σεζόν. Πρόκειται για ποσό 15.000 ευρώ από τον ΟΠΑΠ και 8.000 ευρώ από το συνδρομητικό κανάλι σε κάθε ΠΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.