Ματσάρα στις Σέρρες, «διπλό» η Καλλονή!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 σε βάρος του Πανσερραϊκού πέτυχε η Καλλονή στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 σε βάρος του Πανσερραϊκού πέτυχε η Καλλονή στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Η ομάδα της Λέσβου ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε 3-0, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να… γυρίσουν το παιχνίδι στο τέλος αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν απλώς να μειώσουν το εύρος της πρώτης φετινής ήττας τους.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός είχε αρχικά τον έλεγχο αλλά όχι και την ουσία σε αντίθεση με την Καλλονή που κάθε φορά που έβγαινε στην αντεπίθεση, έβαζε γκολ!

Η αρχή έγινε στο 21′ όταν ο Μανούσος επιχείρησε σέντρα και ο Μανουσάκης με σουτ άνοιξε το σκορ. Πριν συνέλθουν οι Μακεδόνες, και συγκεκριμένα στο 27′, οι δύο πρωταγωνιστές του πρώτου τέρματος της ομάδας της Μυτιλήνης έκαναν έναν ακόμη συνδυασμό, από τον οποίο προέκυψε το 0-2. Αυτή τη φορά ο Μανουσάκης ήταν ο δημιουργός και ο Μανούσος ο εκτελεστής, επίσης με σουτ.

Οκτώ λεπτά αργότερα, τα κενά στο κέντρο άμυνας του Πανσερραϊκού κόστισαν και τρίτο τέρμα στους γηπεδούχους όταν ο Ντος Σάντος κέρδισε πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Λεοζίνιο.

Όλα έδειχναν ότι η Καλλονή θα έπαιρνε μία εύκολη νίκη, όμως οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου, που τα. άκουγαν από τους οπαδούς τους, δεν παράτησαν το ματς.

Έτσι, στο 71′ μείωσαν με πέναλτι του Στεφανίδη, το οποίο υποδείχθηκε σε μαρκάρισμα του Θυμιόπουλου προς τον σκόρερ. Ο επιθετικός του Πανσερραϊκού πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 83′ με κεφαλιά έπειτα από γύρισμα του Σαλμαστράκη και έβαλε. φωτιά στο παιχνίδι!

Στα λεπτά που απέμεναν, οι «ερυθρόλευκοι» αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν αν και τους παρουσιάστηκαν κάποιες ευκαιρίες. Πάντως, και η Καλλονή απείλησε χωρίς όμως και αυτή να σκοράρει. Ωστόσο, το σημαντικό για τους φιλοξενούμενους είναι πως πήραν τη σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Περπερίδης (46′ Δ. Τριανταφύλλου), Ανάκογλου, Κ.Τριανταφύλλου, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Παντελιάδης, Ντιόγκο, Στεφανίδης, Γκουέι (46′ Τσαούσης), Γκόμεζ.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Τζιωρτζιόπουλος, Τραορέ, Ντος Σάντος, Λεοζίνιο, Σκάγκλια (59′ Θυμιόπουλος), Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Καρακώστας,Μανούσος (81′ Βλαστέλλης), Μανουσάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.