Βοσνιάδης: «Να τελειώσει άμεσα ό,τι αιωρείται»

Επιτακτική είναι -κατά τον Αλέκο Βοσνιάδη- η ανάγκη να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τα θέματα που αφορούν την Αναγέννηση Επανομής προκειμένου οι παίκτες να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, κάτι που δεν συμβαίνει στη δεδομένη χρονική στιγμή.

Επιτακτική είναι -κατά τον Αλέκο Βοσνιάδη- η ανάγκη να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τα θέματα που αφορούν την Αναγέννηση Επανομής προκειμένου οι παίκτες να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, κάτι που δεν συμβαίνει στη δεδομένη χρονική στιγμή. «Πρέπει να τελειώσει άμεσα ό,τι αιωρείται το τελευταίο διάστημα γύρω από την ομάδα και το μέλλον της. Πρέπει να συγκεντρωθούμε απόλυτα στο αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο δεν συμβαίνει σε απόλυτο βαθμό αυτές τις μέρες», σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός μετά τη νίκη σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη οι παίκτες της Αναγέννησης Επανομής έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία και πλέον σκέφτονται το παιχνίδι της Κυριακής στη Βέροια. Για το συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζεται ο Βραζιλιάνος στόπερ, Καρλάο, που αποβλήθηκε στον Εύοσμο, ενώ αμφίβολος είναι ο Τάσιο, αφού ο έμπειρος επιθετικός προφυλάχθηκε με τον Αγροτικό Αστέρα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς (πιθανότατα τώρα θα μπει στην αποστολή, αν όχι και στην ενδεκάδα). Ερωτηματικό είναι και ο Γιώργος Μαυροματίδης, που υπέστη διάστρεμμα στο τοπικό ντέρμπι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.