Δε φεύγει από την Σπάρτη ο Βαζέχα

Ο Κριστόφ Βαζέχα ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Σπάρτης, διαψεύδοντας τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει προβλήματα συνεργασίας με τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Κριστόφ Βαζέχα ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Σπάρτης, διαψεύδοντας τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει προβλήματα συνεργασίας με τη διοίκηση της ομάδας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε πως θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Βαζέχα: «Με μεγάλη μου έκπληξη είδα σε αθλητική ιστοσελίδα ότι υπάρχει σκέψη αποχώρησης μου από την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΕ. Μόλις μια εβδομάδα στην ομάδα και το μόνο που μπορώ να δηλώσω είναι ότι δεν υπάρχει καμία άλλη σκέψη εκτός από το να δουλέψω με τους συνεργάτες μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η επικοινωνία με την διοίκηση της ΣΠΑΡΤΗΣ είναι άψογη και τα μικροπροβλήματα που προκύπτουν επιλύονται με την καλύτερη δυνατή αντίδραση. Άρα οι φήμες περί αποχώρησης μου δεν είναι αληθείς και δεν θα επιτρέψω να αγγίξουν το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.