Φιλική νίκη για τον Άρη

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Θεσσαλονίκη και το γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Άρης και η Κέρκυρα πρόσφεραν ικανοποιητικό θέαμα, με τον Άρη να παίρνει με ανατροπή τη νίκη με 2-1.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Θεσσαλονίκη και το γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης και η Κέρκυρα πρόσφεραν ικανοποιητικό θέαμα, με τον Άρη να παίρνει με ανατροπή τη νίκη με 2-1.

Στο 40′ η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Ροζάριο που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Διούδης. Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε επιθετικά και στο 60′ ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Βραζιλιάνου αμυντικού Ντάρσι Νέτο. Στο 76΄ η Κέρκυρα είχε σουτ στο δοκάρι με τον Γεωργίου, ενώ στο 78′ ο Άρης πέτυχε το δεύτερο του γκολ πάλι με τον Νέτο. 

Οι συνθέσεις:

Άρης: Διούδης (72′ Aναγνωστόπουλος) , Μπούρμπος, Τσουμάνης (83′ Ντόγος), Ρόβας, Ιντζίδης, Ανάκογλου (46″ Μιλούνοβιτς), Ντούνης (66′ Παυλίδης), Αντρέου, Καπνίδης (46′ Νέτο), Τάτος και Ίλιτς (83′ Βουτσιάς) .
Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου, Γκόμεζ, Κόντος, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Επστάιν, Ντιόγκο, Ροζάριο, Αντιλέχου. Αγωνίστηκαν ακόμα στο β’ ημίχρονο οι Τριαντάφυλλος, Τζανουλίνος, Χιτζίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.