Στον Παναιγιάλειο ο Βόκολος

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για να επισημοποιηθεί η συμφωνία Βόκολου-Παναιγιάλειου. Στο Αίγιο βρίσκεται ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για να επισημοποιηθεί η συμφωνία Βόκολου-Παναιγιάλειου. Στο Αίγιο βρίσκεται ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Στο Αίγιο βρίσκεται ο Λεωνίδας Βόκολος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκινά λοιπόν από την παραλιακή πόλη της Αχαΐας την προπονητική του καριέρα σε σύλλογο. Στο μεσοδιάστημα φυσικά διατέλεσε και τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό.

Σε λίγες μέρες κλείνει τα 46 του χρόνια και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει με τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει από την Εθνική Ελλάδος, τις επαφές που έχει δημιουργήσει αλλά και τις γνώσεις του γύρω από τα ταλέντα που υπάρχουν σε όλη την ελληνική επικράτεια λόγω με την ενασχόλησή του με το πλάνο στρατηγικής ανάπτυξης των μικρών εθνικών ομάδων που είχε εκπονήσει με τον Φερνάντο Σάντος.

Από όλες τις απόψεις οι φιλοδοξίες του Παναιγιαλείου συνάδουν απόλυτα με τις φιλοδοξίες του Λεωνίδα Βόκολου που θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αναλαμβάνοντας ένα πολύ δύσκολο έργο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.