Έ(Χ)άσε την ευκαιρία…

Οι παίκτες του Παναιγιαλείου τα «θαλάσσωναν» στην τελική προσπάθεια και παρά την ανωτερότητά τους έναντι των Χανίων, «κόλλησαν» στο 0-0 και «πέταξαν» δύο βαθμούς με το «καλημέρα» στη Football League στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Οι παίκτες του Παναιγιαλείου τα «θαλάσσωναν» στην τελική προσπάθεια και παρά την ανωτερότητά τους έναντι των Χανίων, «κόλλησαν» στο 0-0 και «πέταξαν» δύο βαθμούς με το «καλημέρα» στη Football League στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Ο Λεωνίδας Βόκολος παρέταξε την ομάδα του με σχήμα 4-2-3-1, με τον Κατίδη σε ρόλο «δεκαριού» και τον νεαρό Ντέμο να παίρνει φανέλα βασικού, ελλείψει του τραυματία Κοντοέ και να τα πηγαίνει περίφημα, όντας από τους διακριθέντες, αν όχι ο MVP της συνάντησης.

Ο Παναιγιάλειος έδειξε εξ αρχής διάθεση να επιβάλει το ρυθμό του και το κατάφερε. Ήδη στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τον Κρητικό (2’, 15’) και τον Τσιλιγκίρη (5’) να μη βρίσκουν στόχο από ευνοϊκή θέση. Η ομάδα του Αιγίου έπαιζε στο μισό γήπεδο τους Χανιώτες, που δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο επιθετικά και αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο. Η πίεση των γηπεδούχων ωστόσο ήταν ανούσια, καθώς οι πολλές τελικές προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να οδηγήσουν σε κάποιο γκολ, με σπουδαιότερο το χαμένο τετ-α-τετ του Κρητικού στο 32’.

Στην επανάληψη, το ματς δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο μέχρι το 60’ όταν και ο Παναιγιάλειος ανέβασε ξανά στροφές. πίεσε, με τον Τσιλιγκίρη να χάνει ακόμη δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 61’ και το 73’, για να έρθει στο 77’ η μεγαλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους με τον τερματοφύλακα των Χανίων Αθανασίου να αποκρούει εκπληκτικά την κεφαλιά του Ντέμο.

Στο φινάλε της αναμέτρησης, επικράτησε ένταση μεταξύ Τσιλιγκίρη και Ζέρη, που πιάστηκαν στα χέρια και αντίκρισαν έκαστος την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Τσαμούρη. Το τεταμένο κλίμα μεταφέρθηκε προς στιγμήν και στη φυσούνα, όπου παρενέβησαν άμεσα οι ψυχραιμότεροι και δεν δόθηκε συνέχεια στη γενική σύρραξη που απειλήθηκε.

Παναιγιάλειος: (Βόκολος) Στρέζος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Ντέμο (78’ Ναγιάρ), Μπούζας (87’ Μωυσίδης), Ρότα, Κατίδης, Καζναφέρης, Τσιλιγκίρης, Κρητικός, Μπουρλάκης (57′ Σκαρτσίλας).

Ο Λεωνίδας Βόκολος χαρακτήρισε τραγικό το γεγονός ότι η ομάδα του καλείται να παίζει σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο. «Σε αυτό το γήπεδο είναι δύσκολο να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο», τόνισε ο 42χρονος κόουτς των Αιγιωτών, ο οποίος ωστόσο γνωρίζει καλά πως δεν έχει πολλές επιλογές. «Αυτές είναι οι συνθήκες, με αυτές πρέπει να πορευτούμε». Στο μεταξύ, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, μα λυπημένος για το διαπληκτισμό των παικτών στο φινάλε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.