Τον «ξόρκισε» ο Ξόμπλιος!

Το έψαχνε μανιωδώς. Ο Παναιγιάλειος αγνοούσε το γκολ εδώ και τρεις αγωνιστικές και ενώ όλα έδειχναν ότι για ακόμη ένα ματς δεν θα τα κατάφερνε, ήρθε από τον πάγκο ο Παναγιώτης Ξόμπλιος στο 82ο λεπτό, να στείλει με μία φανταστική κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Αγροτικού Αστέρα και να γράψει το 1-0.

Το έψαχνε μανιωδώς. Ο Παναιγιάλειος αγνοούσε το γκολ εδώ και τρεις αγωνιστικές και ενώ όλα έδειχναν ότι για ακόμη ένα ματς δεν θα τα κατάφερνε, ήρθε από τον πάγκο ο Παναγιώτης Ξόμπλιος στο 82ο λεπτό, να στείλει με μία φανταστική κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Αγροτικού Αστέρα και να γράψει το 1-0. Έτσι, χάρισε την παρθενική νίκη στους «μελανόλευκους» για τη φετινή σεζόν, σε ένα ματς όπου ήταν ξεκάθαρα καλύτερος του αντιπάλου και άξιζε πέρα έως πέρα το τρίποντο.

Μπροστά σε περίπου 700 άτομα (παρά τη βροχή), ο Λεωνίδας Βόκολος παρέταξε την ομάδα του με επιθετικό σχήμα, συμπεριλαμβάνοντας στην ίδια ενδεκάδα και τον Κατίδη, πίσω από την τριπλέτα των Σκαρτσίλα-Τσιλιγκίρη-Κρητικού. Έτσι, ο Παναιγιάλειος μπήκε αρκετά φουριόζος και έδειξε διάθεση να βρει το γρήγορο γκολ με κάποιες τελικές προσπάθειες στο πρώτο εικοσάλεπτο, με σημαντικότερη στιγμή ένα σουτ του Κατίδη στο 15’ που έδιωξε με υπερένταση ο Γιακουμής. Οι γηπεδούχοι είχαν σε όλη τη διάρκεια του α’ μέρους την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά η ουσία ήταν μηδενική, τη στιγμή που ο Αγροτικός προσπαθούσε να βγει μπροστά χωρίς όμως αξιώσεις.

Στο β’ μέρος, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ιδιαίτερα, καθώς και πάλι ο Παναιγιάλειος πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έδειχνε ότι εάν μία ομάδα θα σκόραρε στο ματς, αυτή θα ήταν του Αιγίου. Το μακρινό φάουλ του Μπούζα στο 55’ δεν ανησύχησε τον Γιακουμή και κάπου εκεί το γήπεδο άρχισε να… γέρνει για τα καλά υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο να φτάσουν στην αντίπαλη εστία. Στο 82’ όμως, οι δύο αλλαγές του Βόκολου έφεραν το «χρυσό» γκολ. Ο Μπουρλάκης σέντραρε, ο Ξόμπλιος έκανε γυριστή κεφαλιά στην κίνηση και έστειλε την μπάλα σε οριζόντιο και κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0. Ο Αγροτικός Αστέρας ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς στις καθυστερήσεις ο Κουκόλης χτύπησε εκτός φάσης τον Μωυσίδη και αποβλήθηκε.

Ο Παναιγιάλειος σημείωσε την πρώτη του φετινή νίκη, γεγονός που τον ανεβάζει στους τέσσερις βαθμούς, μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κυρίως όμως, ήταν ένα τρίποντο που αποτελεί τεράστια ένεση ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Ρότα, Βλάχος, Ντέμο, Καζναφέρης, Μπούζας (63’ Μπουρλάκης), Κατίδης, Σκαρτσίλας, Τσιλιγκίρης (77’ Ξόμπλιος), Κρητικός (89’ Μωυσίδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.