«Τέλος» ο Βαζάκας από την Καλλονή

Η ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε, εχθές, η Καλλονή στον Πανθρακικό, ήταν ο τελευταίος αγώνας του Γιώργου Βαζάκα, στον πάγκο των Λέσβιων.

Η ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε, εχθές, η Καλλονή στον Πανθρακικό, ήταν ο τελευταίος αγώνας του Γιώργου Βαζάκα, στον πάγκο των Λέσβιων. 

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε την λύση της συνεργασίας της με τον Ελληνα τεχνικό και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα καθώς και με τον συνεργάτη του Απόστολο Παπανικολάου. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Υπό τις οδηγίες του Βαζάκα και μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές στην Football League, η Καλλονή απέσπασε δύο ισοπαλίες και γνώρισε τρεις ήττες με συντελεστή τερμάτων 3-13 και με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

Προσωρινά χρέη προπονητή, ανέλαβε ο Δημήτρης Γαβαλάς, που αναμένεται να κοουτσάρει την ομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (15/12, 17:00), για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.