Μεγάλη νίκη η Επισκοπή

Στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της έφτασε η Επισκοπή στο νότιο όμιλο της Football League, επικρατώντας 4-1 της Ερμιονίδας για τη 18η αγωνιστική.

Στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της έφτασε η Επισκοπή στο νότιο όμιλο της Football League, επικρατώντας 4-1 της Ερμιονίδας για τη 18η αγωνιστική.


Οι Κρητικοί συνέχισαν τις καλές τους εμφανίσεις με τον Γιάσμινκο Βέλιτς στον πάγκο, παίρνοντας το προβάδισμα στο 12′ με τον Λάμπρου. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τους γηπεδούχους όταν ο Κολόκας αποβλήθηκε στο 24′, αφήνοντας την Ερμιονίδα με δέκα ποδοσφαιριστές.


Το 2-0 ήρθε στο 28′ με τον Δελήμπαση να σκοράρει από τη λευκή βούλα, αλλά ο Παβίσεβιτς απάντησε με τον ίδιο τρόπο για τους φιλοξενούμενους στο 62′ (2-1).


Τα πάντα τέλειωσαν μέσα σε ένα τρίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, με τη νίκη για την Επισκοπή να παίρνει διαστάσεις θριάμβου.


Πετράκος (76′) και Πάλλας (79′) διαμόρφωσαν το τελικό 4-1, που ανέβασε την Επισκοπή στους 14 βαθμούς, απέχοντας πλέον δύο πόντους από τα μπαράζ και τον Ηρακλή Ψαχνών. Στην πέμπτη θέση παρέμεινε η Ερμιονίδα, που μετρά 25 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.