«Μοιρασιά» στο Μενίδι

Αχαρναϊκός και Φωστήρας έμειναν στην ισοπαλία 1-1, στο Μενίδι, για τη 16η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ σ΄ ένα παιχνίδι με δύο τέρματα μα πολλές περισσότερες φάσεις.

Αχαρναϊκός και Φωστήρας έμειναν στην ισοπαλία 1-1, στο Μενίδι, για τη 16η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ σ΄ ένα παιχνίδι με δύο τέρματα μα πολλές περισσότερες φάσεις.

Στο 32΄ Ταμπάκης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Σμυρλή στο 68΄ να εκμεταλλεύεται το χέρι εντός περιοχής του Νιάρου και να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σιώπη στο 87΄ (μπήκε στη θέση του σκόρερ Σμυρλή τρία λεπτά νωρίτερα!) για να πάρουν τη νίκη, με τον Αχαρναϊκό να χάνει πέναλτι με τον Γέσιτς στο 88΄ (η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μπότου) και μαζί την ευκαιρία για τη νίκη των γηπεδούχων.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Αχαρναϊκός ανέβηκε στους 21 βαθμούς, ενώ ο Φωστήρας στους 12 μένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις:
Αχαρναϊκός (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ιωαννίδης (68′ Χριστόπουλος), Εμέκα, Καλογερόπουλος (57′ Σκαθαρούδης), Νιάρος, Παπατόλιος, Ιορδανίδης, Ταμπάκης (80′ Ατανασόφ), Γέσιτς.
Φωστήρας (Κριστόφ Βαζέχα): Μπότος, Βλάχος, Γρομητσάρης, Γενιτσαρίδης, Αχείμαστος (90’+3′ Παντελάκης), Ράμα, Μουκίδης, Μπελέρης (66′ Ιμεράι), Μουστόγιαννης, Σμυρλής (84′ Σιώπης), Γκατσέσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.