Για το καλοκαίρι ο Αντρέ Σιμόες

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να έρθει σε συμφωνία από τώρα για την απόκτηση του Αντρέ Σιμόες, το προσεχές καλοκαίρι, ενώ παράλληλα εξετάζει και διάφορες περιπτώσεις επιθετικών.

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να έρθει σε συμφωνία από τώρα για την απόκτηση του Αντρέ Σιμόες, το προσεχές καλοκαίρι, ενώ παράλληλα εξετάζει και διάφορες περιπτώσεις επιθετικών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται έτοιμοι να προχωρήσουν τις επαφές με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τελειώσει από τώρα το θέμα της απόκτησης του.


Ο Σιμόες είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει αναλάβει τις σχετικές επαφές, ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο 25χρονος παίκτης φέρεται παράλληλα να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, όμως η Σεβίλλη, Μπενφίκα και Λέγκια.


Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές και με την Κόρδοβα, προκειμένου να αποκτηθεί άμεσα ο Σίσκο. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αποκτήσουν τον συγκεκριμένο παίκτη, με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν, διατηρώντας οψιόν αγοράς του.


Η ΑΕΚ θέλει να προχωρήσει σε ακόμα τρεις προσθήκες τον Ιανουάριο, μετά την απόκτηση του Γιόχανσον. Αυτές θα αφορούν τις θέσεις του επιθετικού, του αριστερού μπακ και του εξτρέμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.