Πέρασε δεύτερος ο Απόλλων

Ισοπαλία 1-1 απέσπασε στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο ο Απόλλων Σμύρνης για την 6η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Football League.

Ισοπαλία 1-1 απέσπασε στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο ο Απόλλων Σμύρνης για την 6η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Football League.


Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ιωάννου στο 15′ μετά από κόρνερ ωστόσο η «ελαφρά ταξιαρχία» απάντησε με τον Φαρινόλα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 1-1.


Η ομάδα της Ριζούπολης έφτασε έτσι τους 13 βαθμούς και ισοβαθμεί με τα Χανιά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ (15). Στην 4η θέση με 11 πόντους έμεινε ο Παναιγιάλειος, που είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι των πλέι οφ.


*Η σέντρα καθυστέρησε για περίπου 30 λεπτά, λόγω βλάβης στους προβολείς του γηπέδου.


Παναιγιάλειος (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Τζημογιάννης, Τσατσαρής, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Σταμογιάννος (59′ Νάστος), Ουρτάδο, Μπούνας, Σεχολάρι (67′ Μίλιεβιτς), Σκαρτσίλας (80′ Μπουρλάκης).


Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Κωστένογλου): Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης (46′ Κυριάκος), Γκόλιας, Κύργιας, Χατζής, Κοτσώνης, Λαγός, Νανία (64′ Γεωργίου), Φαρινόλα (74′ Κυβελλίδης), Ανγκούλο, Βάντερσον.




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.