Τσεκάρει τον Νεμάνια Νίκολιτς

Στο «μικροσκόπιο» του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα βρεθεί το Σάββατο ο Νεμάνια Νίκολιτς, ο οποίος ενδιαφέρει την ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τον Ιανουάριο.

Στο «μικροσκόπιο» του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα βρεθεί το Σάββατο ο Νεμάνια Νίκολιτς, ο οποίος ενδιαφέρει την ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Βιντεότον με την Κέκσκεμετ, όπου η προσοχή του θα είναι στραμμένη στον Ούγγρο επιθετικό.


Ο Νίκολιτς, ο οποίος έχει σερβικές ρίζες, είναι πρώτος σκόρερ του ουγγρικού πρωταθλήματος με 13 γκολ και έχει πραγματοποιήσει την εφετινή σεζόν, εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Μιλοβάνοβιτς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον μάνατζερ του παίκτη, Βλάνταν Φιλίποβιτς, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην ΟFK Βελιγραδίου.


Ο Φιλίποβιτς μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του πελάτη του.


Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ, με τεράστιο όνομα. Τα στατιστικά του Νεμάνια και οι εμφανίσεις του έχουν κάνει πολλές ομάδες να ασχοληθούν με την περίπτωση του. Η ΑΕΚ, ναι ενδιαφέρεται για τον Νεμάνια και φυσικά αποτελεί μια από τις επιλογές μας. Θα δούμε όμως τι θα γίνει. Ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά».


Στη συνέχεια, ο μάνατζερ του Ούγγρου παίκτη συμπλήρωσε: «Είναι μια περίπτωση που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε. Θα δούμε τι θέλει η ΑΕΚ, θα συζητήσουμε και με την ομάδα».


Τέλος, δήλωσε για τον πελάτη του: «Γκολ. Είναι killer. Αυτή δεν είναι και η ουσία του ποδοσφαίρου; Γι’ αυτό παίζουν οι ομάδες, αυτό μπορεί να κάνει ο Νεμάνια. Να βάζει γκολ. Πολλά γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.