Αφαίρεση βαθμών από Αιγινιακό, Καλλονή, Καλλιθέα και Χανιά

Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, οι ΠΑΕ Αιγιανιακός, Καλλιθέα και Καλλονή.

Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, οι ΠΑΕ Αιγιανιακός, Καλλιθέα και Καλλονή. Η ποινή αφορά σε οφειλές προς ποδοσφαιριστές των συγκεκριμένων ομάδων, οι διοικήσεις των οποίων έχουν προθεσμία τριών ημερών από την κοινοποίηση της, προκειμένου να εξοφλήσουν τους παίκτες και να τους επιστραφούν οι βαθμοί.

Παράλληλα η ΠΑΕ Χανιά τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών για οφειλές σε δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο οι Κρήτες θα πάρουν πίσω τους βαθμούς εφόσον τους εξοφλήσουν.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: 

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 40/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Π.Α, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (3.000 €) του ποδοσφαιριστή Γρηγορίου Κυζιρίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 99/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 43/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (3.955,05 €) του ποδοσφαιριστή Δημήτριου Τριανταφυλλίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 132/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 44/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (4.506,05 €)του ποδοσφαιριστή Χάρι Αμπατζίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 131/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 45/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (9.801,85 €) του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Χιντασέλι, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 113/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 46/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (15.200,00 €) του ποδοσφαιριστή Μάρσιο Χοσέ Φερέιρα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 112/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.