Αγχωτικό ξεκίνημα

Με το... δεξί ξεκίνησε την προσπάθεια της για επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ η ΑΕΚ, καθώς αν και δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, επικράτησε 1-0 του ψυχωμένου Παναιγιάλειου στο Αίγιο για την πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ. Γκολ και αποβολή για τον Αραβίδη.

Με το… δεξί ξεκίνησε την προσπάθεια της για επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ η ΑΕΚ, καθώς αν και δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, επικράτησε 1-0 του ψυχωμένου Παναιγιάλειου στο Αίγιο για την πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ. Γκολ και αποβολή για τον Αραβίδη.

Η Ένωση ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, άντεξε στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε για να «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς και χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Ανέστη στο τέλος για να πάρει το «τρίποντο».

Το ματς:

Οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως νωθρά στο παιχνίδι, όμως μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ πήρε την κατοχή της μπάλας, ήλεγξε τον ρυθμό και δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου, η οποία βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σταυριανού.

Η πίεση της Ένωσης όσο περνούσαν τα λεπτά γινόταν όλο και πιο έντονη, παρά το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου κατάφερε να φτάσει στο γκολ  που έψαχνε. Ο Μπαρμπόσα αφού πήρε τη μπάλα από τον Πλατέλλα, σέντραρε από αριστερά και ο Αραβίδης με πλασέ στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα παρότι πήραν νωρίς κεφάλι στο σκορ, δεν επαναπαύθηκαν και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ. Από την άλλη πλευρά, ο Παναιγιάλειος δυσκολευόταν να φτάσει στην περιοχή της Ένωσης και δοκίμασε να απειλήσει από μακριά, όμως το σουτ του Πόνσε στο 27′ κατέληξε άουτ.

Η ΑΕΚ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, πήρε ακόμη περισσότερα μέτρα στο γήπεδο, όμως τα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων είχαν προκαλέσει εκνευρισμό στους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα και δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σταυριανού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι, εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και αφού ισορρόπησαν το ρυθμό, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Σκαρτσίλα (51′) και Ουρτάδο (58′) για να φτάσουν στην  ισοφάριση. Η απάντηση της Ένωσης ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Ντούνης βγήκε απέναντι από τον Σταυριανό, έπειτα από κάθετη πάσα του Μπαρμπόσα, όμως το πλασέ του έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Παναιγιάλειου.

Με τον Μπαρμπόσα να κάνει σημαντική δουλειά τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι, η ΑΕΚ προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων για να φτάσει και σε ένα δεύτερο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Αραβίδη (88′), ο οποίος αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά, βγήκαν μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση και θα μπορούσαν να τα είχαν καταφέρει, όμως ο Ανέστης στο 90′ φώναξε «παρών» στην κεφαλιά του Μπούνα και κράτησε το μηδέν για την εστία του, χαρίζοντας το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις  των ομάδων:

Παναιγιάλειος (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Γκοτσούλιας, Σταμόγιαννος, Τσατσαρής (54′ Ουρτάδο), Πόνσε, Νάστος (59′ Κατσικοκέρης), Σκατσίλας (79′ Σεχολάρι), Μπούνας.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα (90+2′ Σαρρής), Ντούνης (63′ Ζόριτς), Πλατέλλας (83′ Φαγέ), Αραβίδης.


 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.