Έτοιμη για το πρώτο βήμα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Αίγιο τον Παναιγιάλειο, με μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκης το πρωτάθλημα της Football League, καθώς στοχεύει στην επιστροφή στη Super League (18:00).

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Αίγιο τον Παναιγιάλειο, με μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκης το πρωτάθλημα της Football League, καθώς στοχεύει στην επιστροφή στη Super League (18:00). Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Ελλάδος.


Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να παρατάξει την Ένωση με τον Ανέστη στην εστία και τους Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Οι Πεταυράκης και Μπακάκης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ανάκογλου και Κορδέρο να είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Μπαρμπόσα, Πλατέλλας και Ντούνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Αραβίδη να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.


Η Ένωση θα έχει στη διάθεσή της και τους φιλάθλους της ομάδας, καθώς τα 900 εισιτήρια, που είχε προμηθευτεί, έχουν εξαντληθεί. Όπως έχει ανακοινώσει η διοίκηση του Παναιγιαλείου, τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης έχουν εξαντληθεί και στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 4,5 χιλιάδες φίλαθλοι, για να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο ματς. Η προϊστορία είναι με το μέρος της ΑΕΚ στις αναμετρήσεις με τον Παναιγιάλειο, καθώς σε σύνολο 13 ματς για πρωτάθλημα και κύπελλο, μετράει έντεκα νίκες και δυο ισοπαλίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.