Ανανεώνει με την ΑΕΚ ο Πλατέλλας

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, μετά από σχετική απόφαση των ιθυνόντων της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, μετά από σχετική απόφαση των ιθυνόντων της ομάδας. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει αφήσει απόλυτα ευχαριστημένους τους ιθύνοντες της Ένωσης, οι οποίοι θέλουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας, με αυξημένες οικονομικές απολαβές. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός υπολογίζεται από τον Τραϊανό Δέλλα, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί και στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Μπέρμιγχαμ.


Από εκεί και πέρα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Παρτιζάν με τη Μλάντοστ, όπου οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη 2-1. Η προσοχή του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, ήταν στραμμένη στον Ντανίλο Πάντιτς. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου της χώρας του. Ο 18χρονος παίκτης αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ. Την εφετινή σεζόν μετράει ένα γκολ σε δέκα συμμετοχής με την Παρτιζάν, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του, έχει εκδηλώσει και η Γιουβέντους.


Ο Πάντιτς μένει ελεύθερος στο τέλος της εφετινής σεζόν, κάτι που κάνει το έργο της Ένωσης, ευκολότερο. Παράλληλα, ο Μιλοβάνοβιτς σημείωσε και το όνομα του Βλάντιμιρ Βολκόφ. Ο Μαυροβούνιος αριστερός μπακ άφησε καλές εντυπώσεις στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ. Τέλος, ο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να μελετάει και την περίπτωση του 18χρονου, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.