Ζητείται βελτίωση για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν ικανοποίησε στην αναμέτρηση με τη Λαμία την Κυριακή και ο Τραϊανός Δέλλας θέλει από τους παίκτες του να βελτιωθούν, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League.

Η ΑΕΚ δεν ικανοποίησε στην αναμέτρηση με τη Λαμία την Κυριακή και ο Τραϊανός Δέλλας θέλει από τους παίκτες του να βελτιωθούν, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League. Ο Έλληνας τεχνικός προβληματίζεται για το γεγονός, πως οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάζουν πρόβλημα στο γκολ. Συγκεκριμένα, στα τέσσερα τελευταία ματς, οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν σκοράρει μόλις δυο φορές. Στα θετικά για τους «κιτρινόμαυρους» είναι η καλή αμυντική λειτουργία, καθώς στις ίδιες αναμετρήσεις, έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ.


Ο προπονητής της Ένωσης θεωρεί πως με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα, οι παίκτες της ομάδας θα παρουσιάσουν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Και αυτό γιατί θα μπορέσουν να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό, ενώ θα έχουν επιπλέον κίνητρο, καθώς μέχρι στιγμής, περιορίζονται σε φιλικά. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να δουλέψει τις προσεχείς ημέρες στα λάθη, που έχει διαπιστώσει στα τελευταία ματς.


Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Ανάκογλου δεν επέστρεψε στην Αθήνα, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, καθώς πήρε ειδική άδεια από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες. Τέλος, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προγραμματίσει ένα ακόμα φιλικό προετοιμασία, το ερχόμενο Σάββατο, κόντρα στον Πιερικό στην Κατερίνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.