Εύκολα ο Κισσαμικός, ισοπαλία στο Θεσσαλικό ντέρμπι

Οι Κρητικοί κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές μέσα σε 27’ λεπτά και έκαναν εύκολο το έργο τους απέναντι στον Αιγινιακό. Τρεις ισοπαλίες στα υπόλοιπα ματς.

Οι Κρητικοί κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές μέσα σε 27’ λεπτά και έκαναν εύκολο το έργο τους απέναντι στον Αιγινιακό. Τρεις ισοπαλίες στα υπόλοιπα ματς.

Μόλις στο 4′ ο Αποστολίδης με κοντινό πλασέ (μετά από ασίστ του Χαλκιαδάκη) έκανε το 1-0 και στο 10′ ο Ζαν Μπατίστ Λέο έκανε το 2-0! Το επιθετικό κρεσέντο του Κισσαμικού ολοκληρώθηκε στο 27′ όταν ο Χαλκιαδάκης έκανε το 3-0!

Η μοναδική αντίδραση του Αιγινιακού ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου όταν μείωσε με τον Παπαδόπουλο αλλά μέχρι εκεί, μιας και στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 0-0 έμειναν ΑΕ Καραϊσκάκης και Δόξα Δράμας. Αυτό ήταν το έκτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για την Δόξα (5 ισοπαλίες και μία ήττα) με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τις πρώτες θέσεις.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλίας Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 1-1. Στο 89′ η Αναγέννηση πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν Κονέ έφυγε στην αντεπίθεση νικώντας με σουτ τον Αποστολίδη. Οι γηπεδούχοι όμως με τη συμπλήρωση 90′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν από την άσπρη βούλα όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Θεοδωράκη και ο Τόμιτς το μετέτρεψε σε γκολ (1-1).

Στο 0-0 έμειναν Εργοτέλης και Σπάρτη σε ένα μέτριο ματς. Στην ζώνη του υποβιβασμού έμειναν οι γηπεδούχοι με 10 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην πέμπτη με 21 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.