«Υπάρχουν ελπίδες αλλά…»

Ακλόνητο φαβορί χαρακτήρισε την ΑΕΚ μιλώντας στο novasports.gr o Γιώργος Μαραντάς, για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην ομάδα του, τον Φωκικό.

Ακλόνητο φαβορί χαρακτήρισε την ΑΕΚ μιλώντας στο novasports.gr  o Γιώργος Μαραντάς, για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην ομάδα του, τον Φωκικό.
 
«Την έχω παρακολουθήσει αρκετά την ΑΕΚ, είναι πανέτοιμη και το είδαμε και στα φιλικά. Είναι το ακλόνητο φαβορί» ήταν τα πρώτα του λόγια για να συνεχίσει:
 
«Τα δύο παιχνίδια που θα παίξουμε με την ΑΕΚ είναι σε κάθε περίπτωση πολύ σημαντικά, ουσιαστικά θα μείνουν στην ιστορία του Φωκικού. Το θέλει άλλωστε πολύ και ο κόσμος της Άμφισσας, θα είναι γιορτή. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, υπάρχουν ελπίδες αλλά είναι η ΑΕΚ είναι απόλυτο φαβορί».
 
Έχοντας στα χέρια του μια ολοκαίνουρια ομάδα (δύο παίκτες παρέμειναν από το περσινό ρόστερ), ο Γιώργος Μαραντάς προσπαθεί να μοντάρει τα πάντα από την αρχή.
 
«Δεν έχουμε κάνει μεγάλη σε διάρκεια προετοιμασία, ωστόσο έχουμε δουλέψει καλά και προσπαθούμε συνέχεια. Εξάλλου, αντικειμενικός στόχος ενόψει της νέας χρονιάς στη Football League, είναι να τερματίσουμε πάνω από την έβδομη θέση, αφού από εκεί και κάτω οι ομάδες υποβιβάζονται. Κάτι που σημαίνει πως πρέπει να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι που ο Φωκικός τερμάτισε ένατος. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».
 
Η εικόνα στα φιλικά ήταν αρκετά ενθαρρυντική για την ομάδα της Στερεάς Ελλάδας, με τον 41χρονο τεχνικό να τονίζει:
 
«Όντως ήμασταν γενικά καλοί στα φιλικά, είναι σημαντικό για την ψυχολογία των παιδιών αυτό. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια. Η ύπαρξη πολλών νέων παικτών μας αναγκάζει να ζητάμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα από τον καθένα για να μονταριστεί σιγά σιγά ένα αξιόμαχο σύνολο και να γνωρίσει ο ένας το παιχνίδι του άλλου.
 
Δεν είμαστε αμυντικογενής ομάδα αλλά απέναντι στην ΑΕΚ, οπωσδήποτε θα ρίξουμε το βάρος στην αμυντική λειτουργία, δεν γίνεται άλλωστε αλλιώς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας