Ικανοποίηση για την γιορτή

Απόλυτα ικανοποιημένους άφησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στη φιλική αναμέτρηση με τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ, παρά την ήττα 2-1, αλλά και η παρουσία του κόσμου.

Απόλυτα ικανοποιημένους άφησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στη φιλική αναμέτρηση με τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να γνώρισαν την ήττα 2-1, όμως έδειξαν καλά στοιχεία και ενθουσίασαν τους φιλάθλους τους, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, 27.612 εισιτήρια κόπηκαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, κάτι που άφησε τους ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, απόλυτα ευχαριστημένους.


Πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στα θέμα του επιθετικού και του αμυντικού μέσου. Η παρουσία του Κώστα Κατσουράνη στο ΟΑΚΑ, έδωσε τροφή στα σενάρια που τον θέλουν έτοιμο να επιστρέψει στην Ένωση, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν αφήσει ανοιχτό πάντως το ενδεχόμενο να μη γίνει άλλη μετεγγραφή. Τα μετεγγραφικά θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ημέρες, καθώς είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στους ιθύνοντες της ομάδας να εξεταστούν τα συγκεκριμένα ζητήματα μετά το φιλικό με την ιταλική ομάδα.


Ο Τραϊανός Δέλλας θα προετοιμάσει την ομάδα του, από εδώ και στο εξής, για την αναμέτρηση του κυπέλλου με αντίπαλο τον Φωκικό στο ΟΑΚΑ. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.