Football League: Στο -2 από την κορυφή η Καλλιθέα (pic)

Η Καλλιθέα μείωσε τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Καλαμάτα στο -2. Νίκες για Επισκoπή και Σαντορίνη. Ισόπαλες αναδείχθηκαν Ρόδος και Αιγάλεω.

Αιγάλεω – Ρόδος: 1-1

Η Ρόδος και το Αιγάλεω “κόλλησαν” στο 1-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για την Football League. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όμως το σκορ άνοιξε ο Δελαπόρτας με πέναλτι στο 28′. Η ισοφάριση για το Αιγάλεω ήρθε από τα πόδια του Χαντί στο 43′, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης Αναστασίου, Παπανικόλας, Βλάχος Σπ., Οικονομόπουλος, Μαχαίρας, Χαντί(63′ Τσίτσαρης), Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης(72′ Λάσκαρης), Γουερέ(63′ Μπουρλάκης, 89′ Οκάν).

Ροδος (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Καψάλης, Πεχλιβανόπουλος, Χύσι, Μπαξεβάνος, Δελαπόρτας(86′ Μακρής), Μαρτσάκης(67′ Ρεβυθόπουλος), Νικολόπουλος, Τσίπρας(83′ Βουργουντζής), Αρναρέλλης(85′ Ριτάκο), Σέρεντιουκ(67′ Λίχτι).

Καλλιθέα – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0

Ένα γκολ από τα πόδια του Καββαδία ήταν αρκετό για την Καλλιθέα, η οποία μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή του ομίλου στο -2. Μάλιστα οι οικοδεσπότες είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 60ο λεπτό. Η Καλλιθέα κέρδισε πέναλτι, ο Παϊτέρης μάντεψε τη σωστή γωνία και απέκρουσε το καλό σουτ του Παπαγγέλη.

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Γιάννης Τάτσης): Κουρεπίνης, Παντελίδης(64′ Βασιλειάδης), Παπαγγελής, Κρητικός, Καλύβας, Καντέ, Ενγκουέμ(64′ Καραγιάννης), Σταύρου(85′ Σάμπιος), Καββαδίας(73′ Χοτζάλι), Στούπης(85′ Ρόπας), Μουσταφίδης

Αστέρας Βλαχιώτης (Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης(83′ Αμαραντίδης), Μάρτσεφ, Ζαΐμι(46′ Παπουτσίδης), Κορνέζος, Νικολάου, Σκεντεράι, Τουλίκας, Παπούλης, Παλιάτσος(83′ Toύλου), Καλλέργης(67′ Πατσαρούχας).

Επισκοπή – Ιάλυσος: 3-0

Η Επισκοπή με πρωταγωνιστή τον Τσιριγώτη, ο οποίος σημείωσε προσωπικό χατ τρικ πήρε το τρίποντο κόντρα στον Ιάλυσο. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής σκόραρε ένα γκολ στο πρώτο μέρος στο 34′ και στο δεύτερο ημίχρονο με τέρματα στο 75′ και 90′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους.

Επισκοπή(Γιάσμικο Βέλιτς): Δημιζάς, Ανδρικόπουλος, Λίμα, Λάμτσε(90′ Τσιλεδάκης), Ανδρέου, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης(90′ Χιροσιέλ), Παναγιωτίδης(90′ Κουτάντος), Γιαννούτσος, Νάνι, Τσιριγώτης

Iαλυσός (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος(88′ Πατσίλης), Σκεντεράι, Τερζίου, Καντούτσης, Μανιώτης, Γιώργου, Μαστραντωνάκης, Παπαδόπουλος(80′ Χριστόπουλος), Χατζησάββας, Σταθόπουλος(85′ Σαββάκης).

Ασπρόπυργος – Σαντορίνη: 1-2

Η Σαντορίνη προηγήθηκε με τους Μπουντόπουλο και Κανούλα, με τον Ασπρόπυργο να μειώνει σε 1-2 στο 83ο λεπτό, αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η βαθμολογία του Νότιο Ομίλου:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.