Football League: Δύσκολες νίκες για Καλλιθέα και Απόλλωνα Πόντου

Το τρίποντο πανηγύρισαν οι δύο ομάδες, ενώ ισόπαλο έληξε το ματς Επισκοπή-Ασπρόπυργος, στα τρία εξ αναβολής παιχνίδια του πρωταθλήματος που έλαβαν χώρα την Τετάρτη (26/5).

Νότιος όμιλος:

Καλλιθέα-Ιάλυσος: 2-1

Η Καλλιθέα νίκησε με ανατροπή τον Ιάλυσο για το ματς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Παπαδόπουλο στο 18′, πριν τα γκολ των Παπαγγελή και Μαρουκάκη.

Με αυτό το αποτέλεσμα η αθηναϊκή ομάδα έφτασε τους 24 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Καλαμάτα που έχει 25 βαθμούς. Από την άλλη, οι Ροδίτες έμειναν στους 18 βαθμούς και την 5η θέση της βαθμολογίας.

Σκόρερ: 41’ Παπαγγελής πεν., 65’ Μαρουκάκης – 18’ Παπαδόπουλος

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάτσης): Πάντος, Καλύβας, Κρητικός, Παπαγγελής, Καντέ, Τσιντώνης (60’ Στούπης), Παντελίδης (60’ Χοτζάλι), Μουσταφίδης, Σταύρου (75’ Νγκουέμ), Μαρουκάκης (75’ Καραγιάννης), Καββαδίας.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Χαντές): Ανδρούτσος, Μπουσάι (34’ λ.τρ. Γκέζος, 78’ Χριστόπουλος), Σκεντεράι, Καρπαθάκης, Τερζίου, Παπουτσογιαννόπουλος, Καντούτσης, Σταθόπουλος (64’ Χατζησάββας), Παπαδόπουλος, Ρούσσος, Μαστραντωνάκης (78’ Πατσίλης).

Επισκοπή-Ασπρόπυργος: 1-1

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής Επισκοπή και Ασπρόπυργος.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι του Βασιλείου στο 34’, πριν ο Νάνι ισοφαρίσει σε 1-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Οι Κρητικοί έφτασαν τους 18 βαθμούς, όσους και ο Ιάλυσος, ενώ από την άλλη ο Ασπρόπυργος με τους 8 βαθμούς του, παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Σκόρερ: Nάνι (45+3’) – Βασιλείου (34’ πεν.)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Δήμιζας, Καραγιάννης (81′ Ανδρικόπουλος), Γιαννούτσος (46′ Τσόφλιος), Λάμτσε (90′ Χρουσιέλ), Ανδρέου, Κουτάντος (69′ Βαρουξάκης), Σουμπασάκης, Παναγιωτίδης, Τσιριγώτης, Λίμα, Νάνι.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Φυντάνης): Ντιμίτροβιτς, Τριποτσέρης, Αργυρόπουλος, Ντούμπερετ, Παπαθανασίου, Να ‘α Τζόζεφ, Κυριαζής (40′ Λαμπόγλου), Ζαχαρός, Βασιλείου (90′ Κατίδης), Μαρούδας (90+2’ Γεωργόπουλος), Τζανουλίνος.

Βόρειος όμιλος:

Θεσπρωτός – Απόλλων Πόντου: 1-2

Σπουδαία νίκη με 2-1 πήρε ο Απόλλων Πόντου μέσα στην Ηγουμενίτσα. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη άνοιξε το σκορ στο 45+1’ με τον Αμαραντίδη, πριν ο Πατσέκο ισοφαρίσει στο 47′.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους ήρθε από τον Δεινόπαππα στο 50. Να σημειωθεί πως στο 74′ αποβλήθηκε για τον Απόλλωνα Πόντου ο Παναγιώτου για χέρι μέσα στην περιοχή.

Το πέναλτι το ανέλαβε ο σκόρερ του 1-1, αλλά ο Πολίτης το απέκρουσε και έδωσε το τρίποντο στους Θεσσαλονικείς.

Σκόρερ: 47′ Πατσέκο – 45+1′ Αμαραντίδης, 50′ Δεινόπαππας

Κόκκινη: 74′ Παναγιώτου

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα): Κολιοφούκας, Γώγος Γ., Κοντοές, Ζούρκος, Κωνσταντακόπουλος, Γκανσιέρ, Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ, Γώγος Τ., Μπίκας, Πατσέκο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Νύκταρης (53’ Φράγκος, 81′ Αρμενάκης, 90+5′ Χατζηαθανασίου), Δεινόπαππας, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, Τουρσίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.