Football League: Έπιασε κορυφή η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα επικράτησε με 2-0 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, κόντρα στο Αιγάλεω και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Football League και για τη Νίκη Βόλου επί της Καλλιθέας (1-0).

Καλαμάτα – Αιγάλεω: 2-0

Η Καλαμάτα χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να επικρατήσει με 2-0, κόντρα στο Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για την Football League.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Φελίπε στο 87ο λεπτό με ένα δυνατό σουτ, το οποίο κόντραρε πάνω στον Οικονομόπουλο. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Τριανταφυλλάκης έκανε το 2-0 για τους οικοδεσπότες . Η Καλαμάτα έφτασε τους 15 βαθμούς και είναι πρώτη στην βαθμολογία, το Αιγάλεω έμεινε στους εννιά.

Οι ενδεκάδες:

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβίνγκα, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Νατσιόπουλος (66’ Τριανταφυλλάκης), Παπατόλιος (80’ Αναστασόπουλος), Παυλίδης, Μπουσμπίμπα (66’ Σουμπίνιο), Μαρκόφσκι (80’ Φελίπε), Κέρι (66’ Αλεξόπουλος).

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης (73’ λ.τρ. Π. Βλάχος), Αναστασίου, Σπ. Βλάχος, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος, Μαχαίρας (64’ Λάσκαρης), Σταματάκης, Κασνέτσι, Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης (86′ Τσίτσαρης).

Νίκη Βόλου – Καλλιθέα: 1-0

Η Νίκη Βόλου κέρδισε την Καλλιθέα με 1-0 και αυτή είναι η πρώτη νίκη των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε από τον Ροχάνο, μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα.

Η ομάδα του Βεργέτη έφτασε τους εφτά βαθμούς, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 12. Με την απόφαση για την ένσταση που έχει υποβάλει ο Αστέρας Βλαχιώτης να εκκρεμεί.

Οι ενδεκάδες:

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Περιστερίδης, Καλουτσικίδης, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Πολίμος, Μπόσιο (46’ Μέτσε), Μπιτσάκος, Γκαρσία (61’ Μπαλάφας), Τσιώλης (61’ Τζοβάρας), Κρουθ (77’ Γκονζάλες), Ροχάνο (85′ Σαλαμούρας).

Καλλιθέα (Τάτσης): Πάντος, Μουσταφίδης (65’ Παντελίδης), Κρητικός (83′ Σάμιος), Καλύβας, Παπαγγελής (65’ Τσιντώνης), Καντέ, Σταύρου, Στούπης (83′ Βασιλειάδης), Ν’ Γκουέμ (65’ Καββαδίας), Χοτζάλι, Μαρουκάκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.