Κατσικογιάννης: «Είχαμε ψυχή»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την επιστροφή του ΟΦΗ στην Super League εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσικογιάννης.

Απόλυτα ευχαριστημένος με την επιστροφή του ΟΦΗ στην Super League εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσικογιάννης. Ο Έλληνας μέσος τόνισε πως θα πρέπει να παραμείνει ο Νίκος Αναστόπουλος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του για τις λίγες ευκαιρίες που είχε στον Ολυμπιακό. Ο Κατσικογιάννης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά:

Για την άνοδο: «Ήταν πολύ δύσκολη διαδικασία και για την ομάδα και για τους παίκτες τα πλέι οφ. Ήταν μια πραγματική παρωδία η απόφαση της ΕΠΟ να γίνουν τα ματς. Οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες μου ήταν στις παραλίες όταν έμαθαν για τη διαδικασία στην οποία θα κρινόταν όλη η σεζόν. Εγώ είμαι χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα μου, που παρά τα προβλήματα κατάφερε να βγει στη Σούπερ Λίγκα».

Για το που υπερείχε ο ΟΦΗ: «Έπαιξε ρόλο το πνεύμα νικητή, το πάθος και η ψυχολογία αυτής της ομάδας. Δεν έπαιξαν ρόλο οι τακτικές και τα συστήματα. Όποιος είχε. άντερα και ψυχικές δυνάμεις θα έπαιρνε την κατηγορία. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε και βγήκε η ομάδα εκεί που πραγματικά αξίζει».

Για τη σημασία της νίκης την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ επί του Λεβαδειακού: «Ήταν το σημαντικότερο βήμα. Εκεί τελείωσαν όλα».

Για τις εμπειρίες που αποκόμισε: «Πήρα πολλές εμπειρίες και έπαιξα σε πολλά ματς σε ένα πρωτάθλημα όπως η Β’ Εθνική που θα με κάνουν καλύτερο για τη συνέχεια».

Για το αν το μέλλον του θα είναι στον ΟΦΗ: «Θα το ήθελα. Με αγαπάνε εδώ και έχω πολύ καλές σχέσεις με τους φιλάθλους, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και από τη στιγμή που με δεν με υπολογίζουν από τον Ολυμπιακό, στόχος μου είναι να μείνω εδώ και να παίξω στη Σούπερ Λίγκα. Βέβαια, έχω δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση για να γίνει αυτό».

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Πανιώνιο: «Θα με ενδιέφερε μια τέτοια προοπτική. Είμαι “ανοιχτός” σε κάθε ομάδα, απλά από βδομάδα πρέπει να μιλήσω με τον Ολυμπιακό και να κοιτάξω το μέλλον μου. Θέλω να αγωνίζομαι και τα τελευταία 2.5 χρόνια έχω πάει σε ΌΦΗ και Λεβαδειακό ως δανεικός. Δεν θέλω να κάθομαι πάνω στο συμβόλαιό μου και να πληρώνομαι χωρίς να παίζω. Θέλω να βρεθεί το γρηγορότερο δυνατό μια λύση και να παίξω στη Σούπερ Λίγκα».

Για τη μη καθιέρωσή του στον Ολυμπιακό: «Γι’ αυτό άλλοι είναι αρμόδιοι να μιλήσουν. Να πάρουν μια απόφαση. Εμένα ό,τι μου είπε ο Ολυμπιακός το έκανα. Από 12 χρονών είμαι στις ακαδημίες του. Πήγα δανεικός, έπαιξα ματς, αλλά δεν μου έδωσαν ευκαιρίες. Ο μόνος που με πίστεψε ήταν ο Λεμονής. Την επόμενη χρονιά που ήρθε ο Βαλβέρδε με έδωσαν δανεικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.